Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Pojistná událost

o Navštíveno 453x o
o 09.07.2010, 19:46 | Mika
Zdar chlapi potřebuji radu. Jedná se o nehodu moji přítelkyně s vozem popelářů. Řidič popelářů společně do příjezdu policie tvrdili, že za nehodu může řidič popelářů, kdy závozníci mu ukazovaly, že nemá couvat, ale on jejich signalizaci neviděl nebo nekoukal. Při příjezdu policie otočili a říkali, že mávali na mou přítelkyni, aby zastavila. Tak a teď babo raď, policie to předává na mgm ke správnímu řízení. Musím tuto událost nahlásit svému pojistiteli? A pokud je to internetový pojistitel tak jestli mi stačí když jim napíši email neb o musím písemně? Díky moc za rady. Jo a jaka se řeší to když je nebude chtít řidič popelářů dostavit k projednání po roce se to promlčí jako přestupek? Zdar. Jinak věřím verzi přítelkyně kdy chce vyjíždět z parkoviště vten moment začne couvat popelářský auto a pak rána, než verze, že moje přítelkyně to do popelářů napálila. A hlavně, že se nic nestalo až na pár rozbitejch klumpů:-)

o 09.07.2010, 19:55 | jura.j | Upraveno: 2010-07-09 20:02:18
sorry za ot , ale to moseli byt debili , naštěstí u nás na firmě dělajů inteligenti :o)
o 09.07.2010, 19:56 | Knightey-
Co takhle sehnat nejake dalsi svedky? Nikdo nic nevidel?
o 09.07.2010, 21:27 | X-sat (M)
Taky řeším :-( Jsem poškozený. Musím já volat na pojišťovnu viníka??? On tam jde se záznamem v pondělí.
o 09.07.2010, 21:37 | Rudi
Pojišťovna bude čekat na vyjádření úřadu o viníkovi a pak ti to buď vyplatí z jejich povinnýho nebo jim bude vyplácet částku z tvýho povinnýho, záleží, jak rozhodne.
Průser bude, když se to potáhne rok, pak už to nikdo řešit nebude a zůstane to stát na bodě mrazu.
o 09.07.2010, 22:45 | SilverGhost
Milane musíš. Jinak ti pojišťovna pošle dopis (snad) a vyzve tě k nahlášení. Evropský záznam o dopravní nehodě neplní funkci hlášení, musíš své nároky uplatnit a prokázat. Vyplněním hlášení o nehodě si je neuplatnil. Jakou to máš pojišťovnu?
o 10.07.2010, 14:57 | X-sat (M)
Mika - omlouvám se, že sem lezu ;-)

SG - já jsem poškozený a viník nehody je u České podnikatelské pojišťovny. Záznam se sepsali a on ho nese v pondělí na pojišťovnu - mám tam tedy i já zavolat a vše jim sdělit? Díky
o 10.07.2010, 15:50 | Mika
nevadí, ja mám vinika taky jistýho, no ale o tom definitivně rozhodne mgm, a já to raději oběhám než na něco zapomenout později.
o 10.07.2010, 18:22 | X-sat (M)
To mě "sundal" nárazník a nechal mi na sebe číslo pod stěračem... Poctiví a slušní lidé nevymřeli. No sepsali jsme to a jsem zvědavý, co pojišťovna.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.539 sekund.