Navštíveno 1034x

Docela sila tohleto :(
Co se mu stalo? Bouchla guma? To by snad takhle nenadskocil, ne?
A ta stribrna audi nebo co to bylo uniklo o fous teda :-O
Sila... :(
[ Link ]
Je tam vidět nějaká překážka, na něco najel.
Milhauzz: přesně, něco na silnici leželo:-((
Na něco najel... Ale hned mne dostal koment pod videem - technicky nezpůsobilý auto. To jsou ty lidi dneska už fakt asi slepý nebo já nevím :/
nechapu jak lidi muzou bejt takovy ignoranti a proste jezdit okolo kdyz tam lezi na sracku rozsekany auto a nikde zadna zachranka, videt to je snad horsi nez ta nehoda samotna
jj jako masakr je jak kolem jezdej a nikdo nevyleze a nejde na pomoc :O/

09.07.2010, 13:40 |
drebb jako Proffesor, nechapu ze nikdo nezastavil, podle me povinost

09.07.2010, 13:54 |
X-sat (M)
Přes ten stojící kamion je vidět kulový. Kdyby ten řidič na kolemjedoucí gestikuloval, určitě by to bylo jinak. Ale je vidět, že telefonuje (záchranka...) a už neukazují, co bylo potom. Je to záznam 1,5 minuty od nehody.
PS: Hned jsem si vzpomněl na nedávnou nehodu, kdy kolemjedoucí zastavil, že pomůže a zabilo ho další auto... brrr

09.07.2010, 14:40 |
drebb jasne chapu ze to nemuselo byt poradne videt, ale kdyz kolem toho projedu tak to vidim. a samo nemuzu hned k tomu bezet, kor na dalnici tojuhelnik vesta atd... a pak az
To nebylo gumou,prejizdel to prostredkem auta ,vypada to na sutr,je to videt i v pravem pruhu ?:-(

09.07.2010, 17:07 |
Rudi Jako sorry, ale když vidim i v dálce, že se něco stalo a stala se z toho bouračka, tak zastavim 100%, viz ty první auta, co projeli těsně po bouračce - viz ty Transportery, Hyundaie a dalsi. Autobus beru, může bejt narvanej lidma a ve finale by mohl zpusobit jeste vetsi nestesti.
Ale tak pokud to strcis s autem na levou stranu pred bouracku, tak minimalne zezadu ses krytej kamionem.
Já si jenom pamatuju, že když začal podezdřele kouřit transporter, až to vypadalo na požár, tak sem hnedka zastavoval, hodil na sebe vestu a běžel s hasičákem k němu. Ve finále ani nic nehořelo, ale nedokázal bych jet s pocitem x dalších km, že tam "kvůli mě", někdo třeba uhořel.

09.07.2010, 17:09 |
gizmi drebb: urcite!!! Je to povinnost ze zakona a tem co jedou dal bych hned bral papiry.. Neuveritelny tohleto :( Ze nekdo na neco najede se stat muze, ale ze nikdo nepomuze je fakt do nebe volajici!!
PS: uz je to dele, ale videl jsem podobnou nehodu, zastavil jsem u krajnice pulkou auta v prikope a pulkou za carou a bezel tahat matku s deckama z auta. Jedine co jsem videl, tak ze me malem smetl nejakej podnikatel v SUVcku auto a jak jinak jel dal a z cca 30ti aut zastavila jen fabie narvana mladejma sjetejma klukama (Panbuh za ne dekuj), protoze samotnemu se me nedarilo utrhnout kapotu abych oderval kabelaz od baterky..Nikomu se nastesti nic nestalo, ale docela smutny ze lidi jezdi dal - dokonce jsem prisel o trojuhelnik, jeden ho nabral a dalsi auta uplne rozjela:( A nejvic jsou lidi co si pribrzdi, podivaji se, mozna si i vyfoti a jedou dal ...to bych rovnou strilel :(
Hlavně dle mě moc ani nebrzdil a vyhodnotil to blbě, bylo jasné, že se auto od svodidel odrazí, takže bych spíš najel tam, kde do svodidel vlítlo. Na něco najel, i v tom pravém pruhu byl nějaký nepořádek.
Navíc skoro 1 minutu trvalo, než se šel podívat, jak dopadlo to nabouraný auto a nikdo další nezastivil, doufám, že nikdy nepotkám tak bezohledné řidiče...

09.07.2010, 18:59 |
X-sat (M)
Videt to takhle a byt u toho v realu je pekelny rozdil. A totez plati o moralizovani kohokoliv z toho videa. Pro toho ridice to musel byt sok a presto vola chladnokrevne. Zkuste byt objektivnejsi. Stejne tak v hodnoceni ridice z toho osobaku. Jinak budete horsi jak ti,co pisou pod tim videem.

09.07.2010, 22:10 |
Rudi Legacy - Ohledně toho řidiče kamionu nejde říct ani slovo, rychle zareagoval, když začal běhěm cca 2-3sekund "brzdit", jakmile viděl, že auto letí na svodidla. Zkus si to jako normální řidič, kterej jede jako většina kamioňáků x hodin na tempomat a nic nečekáš. To, že bys dělal nějaký další činnosti neberu v potaz, ta reakční doba je prostě hodně dobrá.
A o tom, jestli to stočil nebo nestočil dobře je už vůbec šílený diskutovat natož mu to vyčítat, většina čekat třeba i to, že může prorazit svodidla nebo se do nich zamotat( což sem teď taky viděl). A hlavně rozhodni se na to správný během cca 3 sekund!
Navíc to, že vylezl po 40sekundách z auta, mi nepřijde vůbec špatný. Když si vezmeš, v jakým najednou byl šoku, mohl hledat telefon po kamionu, pouštět výstražný případně i kde se zhruba nacházel, ale vylezl a už telefonoval.
NAOPAK během týdle doby projelo kolem min. 10aut v jeho směru a ani jedno z nich se neobtěžovalo zastavit! To je na tom nejvíc zarážející. Ty v žádným velkým šoku přece jen nebyli a mohli tak reagovat úplně v klidu...
osobně nezastavuju, už několikrát jsem volal policajty nebo sanitky, ale nikdy nezastavím a to ze dvou důvodů: Za ááá známej takhle taky zastavil u fingované bouračky (děkujem kofoly) a byl rád, že žije, za bééé když udělám něco blbě při záchraně, jsou lidi, co jsou schopni zažalovat.
Jednou jsme ani nevolal, to když jeden mladej vygumovanec předjížděl na sněhu v zatáčce a hodil to do příkopy, to jsme jen počkal, jestli se hýbe a jel dál.
Njn, snad se polepším
crestik:tak to se nemas teda cim chlubit...pral bych ti abys tu pomoc potreboval jednou ty a sraly na tebe ostatni...ja byl bohuzel jako pomoc i pri smrtaku motorkare...tyden jsem se budil a videl ho pred sebou...ale jdeo to ze i kdyz te nekdo pak zaluje tak uz si muzes rict aspon jsem se snazil pomoct...o to jde...fakt nikdy nevis kdy budes potrebovat pomoct ty...
...jak říkám, když něco, jen volám, a ještě jsi mi připomněl další důvod, že nevyhledávám pohled na zraněné při nehodách a klidně se přiznám, že je možné, že bych i zapomněl svoje jméno. Nepotřebuju si tu honit triko jako někteří, kteří moralizujou tady nebo u toho videa a klidně si vsadím, že třetina by ten mobil vytáhla, aby mohli poslat fotky na připitomělý fejsbuk nebo někam

10.07.2010, 04:40 |
JP | Upraveno: 2010-07-10 04:50:47
crestiku, tyvole, fingovaná nehoda v levym pruhu na dálnici, s bordelem na úseku 100m a kouřícím vrakem. Jo, to budou kofoly číhající na tvoje auto, to je jasný. Kolik se ročně stane "pravejch" vážnejch nehod - tisíce? Kolik je těch tvejch fingovanejch? 10 ročně? Nevim čim jezdíš, ale já bych fakt nemohl žít s tim, že jsem nechal zbytečně umřít třeba mámu od dvou dětí jenom proto, že jsem se bál o svůj kus plechu max. za pár měsíčních platů nebo o to, že dostanu na budku od nějakejch totálních defektů společnosti.
Když uděláš něco blbě při záchraně, žádnej soud tě nikdy neodsoudí, protože jsi jednal s dobrým úmyslem. Jestli je ti bližší nechat někoho chcípnout, než bejt možná někdy jednou zažalovanej a osvobozenej, tak to radši nechám bez komentáře.
Já mam sice s timhle jenom jednu zkušenost, ale vaří se ve mě krev když si vzpomenu na toho DEMENTA, co na mě troubil a gestikuloval že mu hrozně vadí přejet do vedlejšího pruhu aby mohl jet dál, když jsem v tom jeho asi 20s předtim zastavil (v Praze na 50, ne na dálnici) a běžel k doutnajícímu vraku kterej mi proletěl 10m před nárazníkem...
Tohle lhostejný chování patří kurva do Ruska, ne mezi civilizovaný lidi!
jako H-Honza, divím se tomu že nikdo nezastaví ... všichni jedou dál jako by se nic nestalo
Zstavil jsem uz nekolikrat u nehody, ktera byla bud hodne cerstva - tahali jsme takhle Fiat Uno z prikopu a vzadu 2 deti. Zastavi i kdyz vidim jak zenska meni kolo. Vzdy zastavim, stahnu okynko, zeptam se, jestli nechteji pomoc.
Pokud me chce nekdo okrast, at si to auto vezme, je pojisteny a kvuli nemu se prat nebudu.
...jak říkám, vím o tom, že nejsem vzor slušného chování, když jen zavolám odbornou pomoc, ale zas přesně vím, co u další nehody znova udělám. Tady mě celé forum odsoudí, jak jsem nemorální, jak by to udělali jinak, a zítra u bouračky projedou kolem, protože zrovna začíná akce na gauč (vykrádají mi byt, dcera řekla poprvé Mama atd) ale příště už určitě zastaví a vzorně pomůžou.
no narovinu to nezastavovani znam... jel jsem tak pred 3ma rokama s pritelkyni z dovci v chorvatsku... kousek pred Zagrebem najednou vsici tvrdy brzdy... rozmasakrovanej motorkar po kamionem a jeste v tom jedno auto... byl jsem JEDINEJ kdo zastavil...!!! byl jsem tam cca 10 minut nez dojeli zachranari... NIKDO nezastavil... nemci, rakusaci, atd atd... NIKDO :-(