Navštíveno 3588x

Dostal jsem od tchyne ukol zjistit co nejvice o kosmodisku
[ Link ] jestli ma smysl za to utracet 2000kč nebo to jsou vyhozene penize.. nemáte nějaké zkušenosti? díík
Proboha? Rek bych, ze to jsou vyhozeny penize. Neznam nikoho, kdo to ma a muze o tom rict, jestli to funguje. Ale za dvojku je to dobrej kseft!
měl jsem to pujčený na zkoušku mám od nehody v roce 2006 posunutej 4ty a 5ty obratel bederni pateře takže s tim i spojene bolesti no vysledek takovej že mě to celkem štvalo nosit a nemělo to žadnej učinek takže bych za to ty penize nedal možna ma někdo jine zkušenosti ale mě to nepomahalo jen to prudilo.
Někde jsem četl recenze... shrnuto to bylo asi tak, že teoreticky to pomoct může na nějaké lehčí obtíže (udržuje to záda v teple nebo co), akorát že výrobní cena je asi tak kilo a je to sestrojený tak amatérsky, že většinu pacientů to akorát tlačí a sere :-)

09.07.2010, 12:56 |
Nora KOSMODISK DISKUZE:
Nejdřív jsem si KOSMODISK přikládala na záda, potom na břicho, potom na ramena a pak jsem zjistila že je na píču.
To je ten suprkvalitní ajnrichtunk co prodávaj ve stejným telekrámu jako Evu a Vaška? :o)
Já mám dobrý zkušenosti s ortoprotetikama od Snížka :)
[ Link ] Jak ten neoprenový pás, tak i "Bederní pás Elasta SNÍŽEK 0100J". Mám výhřez L5/S1 a tohle jsem dostal od doktory na rehabilitaci. Pomáhá to fakt hodně...

09.07.2010, 13:11 |
Rudi jako Nora :-))
Sice nevím, jaký má tchýně problémy, ale za 2ku ať si zapltí fitness a chodí cvičit...každej by chtěl ty zázračný věci, co se jen nosí a ono to léčí, posiluje atd. :)
taky jsem procital ty diskuze a vsude se se docetl, ze je na <>, nenasel se nikdo, kdo by mel opravdu zkusenost, ze by mu to pomohlo.
Ono se stačí jen podívat na reklamu a pak se zamyslet jak může něco pomoct když je to volné atd... že?
jako Dudelina, cvičení pomáhá daleko víc než nějaký nesmyslný TV zázraky

10.07.2010, 18:11 |
JA Nora
:-)))))))))))))
jako ostatni... otec to dostal k narozkam... aby se nereklo, tak to mel asi 2* na sobe...od te doby se z toho stal lapac prachu nekde vysoko na skrini...