Navštíveno 1053x

09.07.2010, 11:58 |
drebb
asi amaterskej kaskader :-)))) a par veci spatne propocital.....

09.07.2010, 12:19 |
DaveF | Upraveno: 2010-07-09 12:25:43
podle mě to je jasný, vidim výjezd z garáže pod barákem, no takže se nejpíš pani pořádně rozjela aby ten kopec vyjela, jenže se jí zasekl plyn - podpatek nebo tak něco a vlítla způlky do zavřenejch vrat a z půlky do plotu :-)

09.07.2010, 12:21 |
DaveF jsem se inspiroval jak vyjíždí sousedka z podobný garáže, jenže ono to bude jinak, ta pravá část plotu je nabouraná zvenku, takže nejspíš pani přijížděla domu a spletla si plyn s brzdou :-)
No, jak asi? Jel zcela jiste predpisove - tedy 50km v obci, mel obute nove pneumatiky a venoval se rizeni. Jinak by snad ani jet nemohl, ne? :o)
Paní si spíš spletla plot s brzdou :o)
Tak na tohle musí mít člověk vyloženě talent :)
Milhauzz:
Myslím, že kdyby tohle někdo chtěl udělat úmyslně, tak se to nepodaří...je to jeden z krásnejch případů, kdy zahrála roli náhoda...

09.07.2010, 17:10 |
Ravo | Upraveno: 2010-07-09 17:17:53
no mám pocit, že se musel(a) točit přes budku...něco jako odpíchnutý Rittberger...když vidím ten pomačkaný C sloupek...to se jen tak nezmáčke čelním nárazem..
PS-jinak škoda Fiata (teda podle kol...takový máme na Puntu taky ;-)
tak to ne :-)....nic proti zenskejm-slecnam ale toto je fakt magorina nejvetsi....kurva vzdyt zensky jsou i nebezpecne s nakupnim vozikem v tescu....a ted toto?
nektery zensky jsou nebezpecny sam sobe natoz s necim v ruce, nedejboze v aute...
Jj, je to UNO a tahle nehoda je stará už několik let. Co si pamatuju, tak na ten plot takhle to auto naletělo vysokou rychlostí zvenku.