Navštíveno 1479x

09.07.2010, 11:40 |
X-sat (M)
...nikdy nepotkat na silnici podobného debila...
hrůza
[ Link ]
Jo za to se modlim pokazde, kdyz jedu s rodinou. Aspon jsem poridil bezpecne auto, ale fyzika nejde okecat a ani to bezpecne auto nemusi pomoci.
Co na to rict... :o( des...

09.07.2010, 13:18 |
Rudi mrazik - nic proti, ale jestli nemáš kamion pro rodinu, tak by ti i sebelepší auto moc nepomohlo, vždyť se podívej, jak je ta oktávka totál KO.
Todle je to nejhorší, co se může stát, žiješ klidnej život a pak se prostě najde idiot, kterej si chce zvednout ego nebo má vypálenou palici a zmračí tě do konce života nebo rovnou zabije...

09.07.2010, 13:44 |
X-sat (M)
Cokoliv může pomoc, i drobnost... Ale v tomhle případě fakt asi nic :-(

09.07.2010, 14:25 |
Zdeny60 | Upraveno: 2010-07-09 14:33:22
Klasika. Mě to už ani nevzrušuje, ani nepřekvapuje. za jedno se ale modlím - aby to nepotkalo nikoho z mých blízkých a měsamotného. Když se chtějí ostatní pozabíjet, prosím, ale mě a mé blízké z toho vynechte.
ŠKoda je, že v daném případě řidič skapal taky. jemu bych ze srdce přál, aby přežil například s 3x zlomenou páteří. Škoda.
A jen tak mmch, kdo jste včera přes den cestoval a poslouchla ZV ČR1 - může mi někdo vysvětlit, proč se stalo tolik DN vinou nákladních aut a bylo při tom tolik mrtvých?? Bylyl nějaké erupce na Slunci a nebo byly vejplaty, nebo co se dělo??
Já to říkám už delší dobu a mnoho z vás se ne ěm kvůli tomu zlobí, ale nešodí nikdy opakování toho, co jsem už xkrát zde napsal - chybí nám to základní na sinici - sebekázeň, sebekontrola, máme moc arognace, moc sebejistoty a obrovksou snahu ukázat druhým, že právě já jsem ten nejpovolanější...
Ty kříže u silnic, co rotsou jak houby po dešti, to jen potvrzují.

09.07.2010, 14:26 |
Kacko Pomoci muze jen jedno - byt vetsi, tezsi a obsypany airbagama. Hummer, F350.
Imho by v tech zpravach meli po souhlasu pribuznych zobrazovat tela zesnulych - bezprostredne po bouracce, aby si to lidi uvedomili. Realita, ktera je obcas videt na zvraceny.cz atp je opravdu hodne drsna a mela by se vice sirit.
Tak něco podobnýho jsem už jednou zažil. To si takhle jedete s partičkou kamarádů na disco (pohodová jízda) a najednou vyletí auto ze zetáčky proti vám a jen koukáte co se bude dít jak se tak sune na vaší stranu a neuhybá. Bohudík to neskončilo čelním střetem (což byla ohromná klika - (naše posádka)Daewo Matiz vs. viník Laguna), ale šli jsme do sebe pravýma předníma kolama. Já seděl jako spolujezdec a řidič protijedoucího auta měl pod kulichem 2,2 promile a jeho spolujezdec 2,4 (takže se aspoň dohodli :-)).Nikomu z nás se nic nestalo (ani škrábnutí) a pro ně jsme ještě skákali do řeky.

09.07.2010, 14:51 |
drebb no tenhle usek z tesina do karvine znam, je to hodne siroka cesta, ktera nektere svadi k tomu slapnout na plyn dokonce i predjizdet a honit si ego jako v tomhle pripade tady(i kdyz ted si nejsem jisty, ale v tom miste myslim uz je 70), ale malo ridicu uz vi ze tam neni zpomaleni jen tak, ta zatacka opravdu hodne vynasi. Skoda zivotu v druhem aute. Byla to uz druha takhle tragicka nehoda na stejnem miste
shit :-( Kdykoli jedu autem,napada mi podobna myslenka...a clovek vetinou nestihne udelat nic :-(

09.07.2010, 15:33 |
sotek Můžu jet jakkoliv "bezpečně", ale furt tu je velký riziko že mě někdo sejme. :-(
Nějaký machrování jak "umím" řidit a jak mi to jede na silnici prostě nepatří.
njn... R19 očividně nějaký GTi dle sedaček a tuner vejfuku takže co by kokot nejel rychle.......

09.07.2010, 16:28 |
vypuk Jestli se nepletu, a je to ten úsek co myslím, tak tudyma jsem jezdil na výšku autem - no lidi tam jezdí jak totální kokoti... A to jsem tam nejel jednou, dvakrát už to bylo minimálně o držku, zatáčka=co bychom stresovali, to tam vpálím i když tam nevidím, šak vono se nic nestane...

09.07.2010, 17:14 |
Rudi Pokud je to tak riskatní místo, kde jde opravdu o rychlost, měla by nastoupit PČR a pravidelně měřit na tomdle místě, aby se tam dodržovali předpisy!
A né, že si jak idioti s MP stoupnou do centra města a měřej 20ku, jako mě...

09.07.2010, 17:34 |
mamut rano sem jel do prace a oba sem potkal na odtahovce v petrvalde drsny pohled na toho renaulta jenom kupa plechu.cely den sem na to myslel snazim se jezdit co nejbezpecneji a stejne je to cloveku k nicemu

09.07.2010, 19:03 |
X-sat (M)
Rudi - naprosty souhlas!

09.07.2010, 19:20 |
vypuk Tam jsou navíc cedule, které upozorňují na nerovnou cestu vlivem těžby, jak tam člověk jede jak prase tak to pěkně v určitých úsecích skáče, auto udělá hop ve vysoké rychlosti a už se vezeš, no spíš letíš. Cajty sem tam fakt ani jednou neviděl, nevím jestli shoda náhod, ale to už víc potkám tady ve městě jak měřej padesátku nebo mě tak 3x za večer jen tak "z prde*e" chytnou abych si fouknul a ukázal jim papíry...
Teď nova - v Rencku smažky v Oktávě tata dvou dětí, co k tomu dodat :(
Rudi: budou tam stát, když jezdí auta, dají dost flastrů, ale v noci kdy se to stalo by tam stejně nikdy nestáli, navíc nějaké smažce, nebo jako v tom Brně mlaďasovi bez papírů a nalitýmu je jedno, zda se měří nebo ne...
Řidičák na zkoušku a to i po vrácení z čistírny, vybrat vážné přestupky, kdo ho ve zkuš. době spáchá, 1-3 roky bez papírů, pak do autoškoly kterou by musel celou absolvovat znova a bylo by to pod PČR, a holt smůla, že musíš čekat třeba 2-3 měsíce, že je plno, možná příště si to rozmyslíš. Fakt se s tím už musí dělat něco drastického, stejně tak jako se státním rozpočtem - budou škrty apod., tak nevím, proč to neudělat i na silnici.
A proč tak tvrdě? Najezdím měsíčně až moc km na to, abych asi jednou nenarazil na nějakého takového fracka, co bude nalitej nebo sjetej. A chraň ho má ruka, kdyby se něco takového stalo a já v tu chvíli ještě mohl na něj narukovat, tak i kdyby nehodu přežil, skončí na kriplkáře!

09.07.2010, 21:51 |
Rudi Jako sorry, ale i přes den se tam jistě stane sem tam bouračka, kor jestli je tam vyloženě zvlněnej povrch, kde tě to rozhodí, jak tu někdo píše. Přijde mi to o mnoho logičtější tam měřit, když tě tam i lehce vyšší rychlost dokáže natolik rozhodit, než na rovným úseku těsně za značkou město, kde se měří 50ka nebo jako u mě, kde měřili na 20ce kvůli ochraně dětí - silnice v pohodě na 4 auta široká a širokej rozhled a slušný děcka ve škole.
S alkoholem nebo drogama za volantem zatočit jak říkáš, pokud by byl náhodou na sociálních dávkách, podpoře či nedejbože invalidním důchodu, okamžitě by měl na celej rok o všechny přijít. Nemá na zaplacení? Do basy a povinný těžký práce.

10.07.2010, 01:17 |
Kacko Rudi: Nebylo by nahodou logictejsi jezdit predpisove?

10.07.2010, 08:12 |
rcman Oni vtý autoškole měli pravdu... Od ted, jak nastoupíte do auta jste všichni bez vyjímky jednou nohou v hrobě!
Takovevýmu debilovy bych se taky nerad dostal do cesty. Ale on nikdo nikdy neví kde se takový hovado objeví.
Můžeš mít nej. nej. nej. bezpečný auto na trhu, ale co jsou testy bezpečnosti s realitou. Kde nikdo neví do jakejch mrtvejch bodů se s autem trefíš.
No, přeji všem kdo jezdí bezpečně, at potkávaji na silnici jen řidiče co maji všech pět pohromadě...

10.07.2010, 08:47 |
H-Honza (M) | Upraveno: 2010-07-10 11:40:30
to je fakt hnus... nikdy jsem nechapal kdo si koupi auto jako je tohle, a jeho vyroba mi prisla absurdni, ted koukam ze na nase silnice by to asi bylo optimum :O/
K policii mam porad stejny pocit. Nulova aktivita, az kdyz se stane pruser tak se na par dni objevi u silnice a delaji prisne kontroly. Ja musim rict ze na to kolik toho najezdim, tak si myslim ze ty kontroly jsou uplne nulovy, a nemluvim o nejakym prudu ohledne lekaren, mluvim o rychle bezne kontrole, stav auta, pneu, STK, pojisteni, alkohol a jedem dal. Kdyz zavedli to povinne dychnuti, me to vubec nevadi, nemam s tim problem. Blby je ze by si asi clovek musel davat dychat sam, pac na kontrolu nenarazi.
Mereni rychlosti?
nevim proc, ale tady u nas treba ty passaty nejezdi, kdyz jsem jel na plzen potkal jsem 3 v jednom smeru.
Pocitam ze po ty reportazi na nove budou ted policajti merit na prejezdech, protoze zase byly bouracky auta s vlakem. Chvili.
H-Honza: Na policajty až zas tak nenadávej, nejsou všichni ideální, ale kdo tam nedělá, tak neví s čím a jak musejí pracovat. Já u nich jsem už 13let a tak zkurvenou dobu a podmínky jsem ještě nezažil, ce se děje teď a od příštího roku, totál kolaps. V první řadě by se měl každý zamyslet sám nad sebou, je prostě blbá doba, stresová, uspěchaná.
Dřív si na autobus musel mít věk a praxi s autem nad 7.5t, dnes to dají 18letému blbci, stejně jako vleky, koukni na ty vyježděné 20leté kamióňáky.
Jako v chorvatsku, do 24let max. řídit osobák s výkonem do 74kw, a ne včera jsem udělal řidičák, mám doma krásné M3 a jsem závoďák.
vypadla mi priloha... myslel jsem tohle auto.
ja nerikam ze je to vina policajtu, ale policie jako takove. Par lidi znam a vim jak to tam funguje, spousta znamych od policie odesla, a vim proc. Neco je proste ale spatne, za me kdyz jsem byl mladej a slouzila tady ta "stara" garda esembaku prevlecenych do policejni uniformy, tak jsem byl 2x tydne tercem kontroly, a ty lidi meli respekt.
Dneska?... recnicka otazky :O/

H-Honza : To by bylo na hodně dlouhou debatu a tady se takové věci nerozebírají. Jednoduchá rychlá odpověď, stará garda lidi znala a měla zájem, nová generace, ten zájem nemá(ne všichni). Vidám co dnes nastupuje