Navštíveno 411x

Vyzkoušel jsem Nero10 a takový vomalovánky jsem ještě neviděl... :o( takže pryč s nim.. Měl jsem starý Nero rád pro jeho jednoduchost a přehlednost..ale co je tohle??Takže šlo pryč z počítače.Hromada blbostí,co nepotřebuju.
teď hledám,něco,co vypadá podobně přehledně jako starý Nero,žádný kudrlinky okolo a nepere se s Win7.Případně jestli máte tušení,který poslední Nero jede na 7ičkách a nemá ten balík blbostí sebou?
-nějaký tipy máte někdo? :o)
Nero jsou omalovánky od verze 7 :) Použivám Ashampoo Burning Studio. Jednoduchý, přehledný, software jen na vypalování.

08.07.2010, 16:54 |
Beda Vzdyt si muzes vybrat pri instalaci co tam chces a ostatni neinstalovat nebo ne?

08.07.2010, 16:56 |
dj-si CDBurnerXP, je free a pohoda práce sním :)
taky používám CDBurnerXP už nějakej pátek a zatím maximální spokojenost!

08.07.2010, 18:55 |
fredh existuje nero lite, nebo tak nějak. A to je úplně supr.

08.07.2010, 21:30 |
Ravo Používej klasickej vzhled Nero BurningROM a žádný Expres a podobný "radosti" na "ulehčení" práce... pak se to používat dá a vypadá to skoro stejně jako dřív

08.07.2010, 22:13 |
Long Instalovat Nero i pri zaskrtavani co chci a co nechci je vrazda a s kazdou novu verzi vic a vic.
Na Win7 pouzivam Nero Portable 8.1.1.4 CZ, nic neni nainstalovano, jenom kdyz potrebuju palit staci odkliknu jeden exe soubor a jede.