Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Rychlá rada

o Navštíveno 686x o
o 08.07.2010, 12:48 | Honcke
Ahojte,v sobotu se žením,chci se zeptat jestli mám nárok na volno,nebo náhradu mzdy atd.Bylo mi v práci řečeno,že bych se musel ženit v týdnu,že když je to o víkend,nemám náok na nic.Dík za reakce.

o 08.07.2010, 12:49 | Honcke
Myslím třeba aspoň v pátek že bych měl neplacené volno,takhle si musím vybrat dovolenou.
o 08.07.2010, 12:56 | Milhauzz
Já se budu co nevidět taky ženit a taky o víkendu. Před a po si beru dovolenou a neřeším to.
o 08.07.2010, 12:57 | .mycTD
5. Vlastní svatba, svatba dětí a rodičů
Pracovní volno s náhradou mzdy se poskytne na dva dny na vlastní svatbu, z toho jeden den k účasti na svatebním obřadu. Pracovní volno s náhradou mzdy se poskytne na jeden den k účasti na svatebním obřadu při svatbě dítěte a ve stejném rozsahu se poskytne pracovní volno bez náhrady mzdy při svatbě rodiče.

o 08.07.2010, 12:57 | J-T.
Honcke: Bohužel máš nárok jen na 1 den volna a to v den svatby - takže v tvém případě smolík :-(

Mě dostalo, že nemá nárok na volno ze zákona svědek a přitom to stát vyžaduje aby byl svatbě přítomen...

Jo a jinak užij si to :-)
o 08.07.2010, 13:44 | ACEMajky
Za sud piva ti to rozmluvim a nemusis nic resit :)
o 08.07.2010, 15:12 | Šestikule
podle mě máš nárok na pátek volno včetně náhrady mzdy, samo v případě, že se ženíš přímo ty
o 08.07.2010, 16:54 | filip146
nooo já bych ti volno dal, protože ted ho už budeš mít hooodně málo.. :-D :-D
o 08.07.2010, 20:18 | Thomas987
máš nárok na volno v pátek před tím, teď to tak měli dva kámoši co se ženili.... ;-)
o 08.07.2010, 20:30 | cezetko
jeden den máš nárok, měl jsem to tak, jak říká Thomas987. Asi sem tedy jeho kámoš :)
o 08.07.2010, 23:25 | Honcke
Jo kluci,tak sem se ptal přímo účetní a řikala že po dohodě s mistrem mi může dát max.neplacený volno v pátek když se žením v sobotu.Nic víc.No tak jsem si vybral dovču no...
ACEmajky:už je pozdě...:-)
JT:neboj,užiju:-)
o 11.07.2010, 23:28 | Kounect | Upraveno: 2010-07-11 23:35:11
Je to jak píše .mycTD, máš 2 dny pokud je to Tvoje vlastní svatba a jeden den pokud potomka či rodiče. Ve Tvém případě tedy platí Pátek placené volno a sobota placené volno. Pokud v Sobotu nejdeš do práce tak smolík, ale ten Pátek jsi měl na 100% mít. ( i já to tak měl a proto potvrzuji - já měl ale Čt + Pá a oboje v pohodě, aj účetní potvrdila, nemáte nějakou divnou? :o) Anebo nechodíš nějak na směny? Že by to do toho taky nějak figurovalo? )
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3295 sekund.