Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > parkoviště letiště Praha

o Navštíveno 362x o
o 07.07.2010, 19:46 | cendler
Pánové je tu mraky Pražáků, prosím Vás, v pondělí brzo ráno odlétáme na dovolenou na 14dní a teď zvažuji, jestli mám někoho shánět na odvoz a pak zase přívoz domů, nebo to nechat na parkovišti, co se tím zabívají, vím že takové jsou. Máte nějaké reference.
Určitě se bude hodit i někomu jinému.

o 07.07.2010, 20:10 | rcman
Osobní zkušenosti neám bohužel žádný. Ale dělám na Karlovarský a tam je přímo Parkovaniuletiste. A když jsem to jednou skoumal, zdálo se mě to v pohodě. Maji to oplocený, hlídaný... dokonce ti auto můžou i kontrolovat jestly startuje a tak...
o 07.07.2010, 20:41 | Verano
mám několikrát vyzkoušeno a naprostá spokojenost,odvezou tě,přivezou tě,stojí to pár korun a nečekáš na nic.
o 07.07.2010, 20:42 | Verano
nějaký parkoviště snad i nabízej že ti to auto umejou,vyluxujou a když přiletíš na letiště tak ti ho přivezou až před terminál
o 07.07.2010, 21:26 | cendler
nějaký odkazy? jestli něco je nebo tel.
Nebo jak to funguje? zavoláš tam objednáš se a pak tam jenom auto dovezeš a oni tě odvezou jejich? další služby nepotřebuji, co to celkově stojí jedu na 11dní
o 07.07.2010, 21:42 | Pepíno_Honda
jak jednoduché :-)
[ Link ]
o 07.07.2010, 23:21 | muSlim
goparking.cz
o 07.07.2010, 23:36 | cezetko
Osobní zkušenost s tímhle: [ Link ]

Vše v pohodě. Supr odvoz i svoz.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3844 sekund.