Navštíveno 817x

Jelikož v poslední době potkávám Passat CC tak často, jako svého času po pár měsících od uvedení X5, tak jsem se mrkl na ceník a už se ani nedivím - základ už za 703 tis., nejběžnější kolem 800 tis., nejdražší verze s 4x4 za 958 tis., ceny ojetin ani nepočítaje - už okolo 600. tis.
Není problém za den potkat 15x CC, samozřejmě pokaždé jiné. A začíná se mi líbit čím dál více, za pár let to bude skvělá levná ojetina, což mě do budoucna láká.
Co vás v poslední době více zaujalo?
jj, Legacy nepočítám, to je prostě jednička a pro mě nej

06.07.2010, 09:39 |
rcman Nevim jestly to je přímo tuctovka... Ale já potkám za den nesčetněkrát Ford Mustang. To je teda auto který bych rád taky měl v garáži. A když koukám na ceny ojetin tak se opravdu nemůžu divit že je potkám na každym kroku...

06.07.2010, 09:49 |
ps No jestli tuctovka, pak nevím co jsou ty meďoury, oktávky, bakeliťáky apod., kterých je za 30km cestu plná prdel.
Zatím si CC ještě relativně cenu drží.
ps: ty co jsi vyjmenoval jsou spotřebáky
zaujala nová KIA Sportage

06.07.2010, 11:08 |
Augi Octavia 2013 :-)
njn, hoši.... vlastenec... :-)

06.07.2010, 12:39 |
ABERTO | Upraveno: 2010-07-06 12:47:39
Bydlím na dědině kde se ještě do nedávna jezdilo maximálně na koze. Dnes na dvou ulicích ze tří stojí u tří domů 3 Hummery. Když vyšla X6 tak jsem z ní padl na prdel pokaždé když jsem jí zahlíd, dnes je potkávám častěj než felicie .. o CC nemluvě :)
Ale k dotazu - včera jsem se pokochal krásným kouskem Nissan Armada, na krásných chromech. Moc hezký :)

06.07.2010, 21:59 |
JP | Upraveno: 2010-07-06 22:06:20
Podle mě má velký množství dnešních aut strašidelně malej potenciál, že se dožijou nějakýho delšího věku. Třeba Japonec z devadesátek se zážehovou atmosférou často dřív shnije, ale motor pořád běží jako hodinky a všechno funguje. Ty současný minimotory s turbem/turbama, vysokotlakejma vstřikama a hromadou elektroniky, jedno jestli naftový nebo benzínový, půjdou podle mě nejpozdějš po 200tkm do kytek (možná se pletu). Jako vůbec největší zvěrstvo vidim různý stop&start systémy v kombinaci s turbem. Kamarád měl třeba půjčenýho Coopera S 1.6 Turbo - jízdnim projevem skvělý auto, ale člověk s tim prasí, turbo doruda rozpálený, přijede k semaforu a motor se sám vypne (stop&start)... To podle mě nemůže žádnej motor dlouho přežít. Ještě k tomu přispívá to, že většina lidí vůbec netuší jak má jezdit s turbomotorem, pokud už vůbec vědi, že maj něco takovýho pod kapotou.
Ani nemluvim třeba o raritách typu Audi Q7 V12 TDI - za pár let až se na tom rozbije jedna věc, tak už se to bude vyplácet jenom prodat na díly, protože u auta za 100tkč nebude mít smysl platit 200tkč za nějakej větší servis.
Passata CC bych si za pár let nekoupil, podle mě to bude zanedlouho jedno z těch aut, co půjdou udržet při životě delší dobu jenom za cenu nesmyslnejch nákladů, jako třeba dneska BMW E65 z počátku produkce. Co já vim, tak CC se sype už nový jak může. Designově je to ale moc povedený auto, o tom žádná:). Celkově se teď lidovozy designově zvedly až nevěřim svejm očím.
Jezdim v tuctovce e39 s třílitrovim benzinem a do budoucna nehodlám měnit za nic, dokud se mi tohle auto nerozpadne pod rukama. Zatim mě za dva roky stálo jen výměny oleje a opravu po vloupání. Upřímně ani nevim, za co bych ho vyměnil. Je to možná blbej subjektivní pocit, ale v ničem lepšim sem zatim neseděl.(poměr užitnejch vlastností, prostoru, výkonu, spotřeby a jízdních vlastností) Za pár let, až klientovi skončí pronájem 540i e60, tak se budu jen velmi neochotně přemlouvat si ho koupit, ačkoli cenovka bude asi velmi příznivá.
CC je prostě jen tuctovej passat a lehce jinou kastlí proti běžnýmu horkou jehlou šitýmu passatu 3C kterej narozdíl od CC má alespon 5míst k sezení místo 2,5 místa a jednoho záchodu mezi sedačkama :)))
rozhodně levný mi to nepříjde když si uvědomim že to je opravdu jen passat....
zaujalo mě hodně aut poslední dobou ale to by člověk moh řešit pořád tohle tema :) já to beru i z pohledu človeka co to pak opravuje takže passat je mi uplně volnej ;-))
323Marty : no nevim.....z e39 jít do e60 to je jak holou nohou do hovna...
Ja rikam ze podobne vyroky jsou kosmicke teorie ktere siri urcity okruh lidi ktery si tak asi oduvodnuje proc si to auto nekoupi, i kdyz na nej ani nemaji.
Ale nastesti mimo ty zastupy tupych konzumentu jsou i lidi co si nekupuji auta rozumem, a nepotrebuji tak hledat podobne tragicke vymluvy proc si kupovat neco co si vlastne nemuzu dovolit..