Navštíveno 861x

kamarádi slaví v pátek narozeniny a napadlo nás objednat jim striptérku. z agentury to ale stojí kolem 3000 což se nám dávat nechce, nemáte někdo nějakej typ nebo "známou" ? :-)
okolí brna...
tak mu dejte basu piv a vyjde to levněji, když nemáš na dárek tak to nevymýšlej ;)

05.07.2010, 20:05 |
dolph anebo mu dejte striptéra :) bude určitě levnější :)
co má z basy piva - akorát tak opici... neřekl sem že na to nemám, ale dávat trojku za babu z agentury prostě nebudu, proto se tady ptám..
řekni sousedce jestli si nechce vydělat litr.. :oDDD
no ty vole :-)) taky bych byl rači pro bečku než stripterku z ní má co?
Co annonce a podobny inzertni servery? Ty jsou toho plny... :o)
jj já bych chtěl taky raději bečku, než nějakou křivochcajdu.. to mi připomnělo, jak mi na kámošovo narozeninách dala striptérka takovou facku, až jsem málem spadl ze židle, a to jenom kvůli tomu, že jsem jí řekl, ať mi s tím hnusným zadkem netancuje před ksichtem.. a jinak stryptérka za tři litry bude nic moc.. tuhle jsem se o tom s někým bavil, že je lepší si připlatit pár tisíc za prvotřídní rajdu, která nakonec vykouří oslavence, včetně všech zúčastněných..
Bolthorn: Vhozenou dýmovnicí :-)

06.07.2010, 00:52 |
Rudi tak udělej striptýz sám
pokud to budou ty hrůzy z Moulinu, které se kroutily na tuningu na okruhu, tak bych chtěl spíš ještě zaplatit, abych se na ně díval :-)
zaplať mu radši pul hodky v bordelu, aspon si za*uká a ještě vám zbyde na piwo :-)