Navštíveno 829x

Mam problem, ztratil jsem predni spz. Za normalnich okolnosti by to problem nebyl, ale auto mam jen v odhlasce abych se vyhnul eko poplatku. Da se to nejak obejit, nebo proste budu muset auto prihlasit na sebe, zaplatit 5800 a vzit si nove znacky ??
obejít se to nedá (jedině si nechat načerno udělat ne úplně přesnou repliku), ale jednu šanci máš - ztratil jsem před lety taky jednu spz a když jsem přišel na úřad to vyřídit, tak ji tam měli neb nějaký dobrák ji našel, odevzdal policajtům a ti ji dali na úřad.
bohuzel je to pruser a musis to prihlasit :( mel jsem podobny problem, kdyz mi ukradli OTP od auta, co jsem mel v odhlasce :(

02.07.2010, 08:08 |
Veva možnost je, nech si udělat jak tu bylo psáno repliku, jestli máš známé, jestli ne, nech si udělat samolepku...
Dle mého, když tu značku někdo najde a vrátí na úřad, tak ti jí stejně nedají a budeš si muset vyřídit nové.
Radsi jezdi bez ni, nez delat repliku. Brachovi na samolepku tohle policajti poradili. Jinak je to falsovani uredni bla bla bla...
ono bude sranda az na tu spz nekdo natankuje :) se mi stalo presd noc ji ukradly a pak vratily . behem 14dnu mi prislo predvolaní atd.... pak je sranda rikat ze sem to ja nebyl bla bla bla

02.07.2010, 09:25 |
Rudi Jako luda a že těch průserů může bejt...čili ideálně zaplatit výpalný
ty woe.. pujcit si SPZ, natankovat a pak ji zase vratit.. tak to je mazec ..... a jeste si nejlepe vybrat stejny auto stejny barvy a majitel je tezce nahranej

02.07.2010, 15:33 |
20bad § 22
Přestupky proti bezpečnosti a plynulosti provozu na pozemních komunikacích
(1) Přestupku se dopustí ten, kdo v provozu na pozemních komunikacích
a) řídí vozidlo,
1. na němž v rozporu se zvláštním právním předpisem není umístěna tabulka státní poznávací značky (registrační značky) nebo je umístěna jiná tabulka státní poznávací značky (registrační značky), než která byla vozidlu přidělena,
(7) Pokuta od 5 000 Kč do 10 000 Kč a zákaz činnosti od šesti měsíců do jednoho roku se uloží za přestupek podle odstavce 1 písm. a), písm. e) bodů 2 až 4, písm. f) bodů 2, 7, 10.
tak co vyjde lépe?

02.07.2010, 16:26 |
JR auto v odhlasce? nemuzu jinak nez .... dobre ti tak!
a co napsat tomu chlapovy co jsi to odnej koupil ?? at ti nechá udelat novou ??
mikísek: tak to uz by byla zrejme jednodussi plna moc, kazdopadne problem bude jinde :-)
mikísek:
pokud je vozidlo v odhlášce, NELZE dělat žádné úkony v TP, dokud nebude dohlášeno. Takže žádné nové rz, orv, barva, tažné atd....
takže musí dohlásit a dají mu značky zdarma :-)
JR - neznas okolnosti, tak si nech uvedomely reci. Ostatnim dekuju, ve stredu jdu na prepis.