Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Americka lednice ?

o Navštíveno 848x o
o 01.07.2010, 21:03 | Arnie_one
Uz dlouho jsem meli vybranou lednici. Nyni ji chceme koupit, ale vyskytnul se mensi problem.

Chceme koupit tento typ SAMSUNG RSA1DTVG. Kdyz jsme se ptal, tak me bylo sdeleno, ze neni nutny privod vody do lednice. Ted kdyz ctu navod, tak je tam napsano, ze se musi pripojit na rozvod vody.

Nemate nekdo tuto lednici doma ? Jak to tedy je, funguje to bez pripojeni vody, s tim, ze se zasobniky dolevaji?

Diky za jakekoliv info.

o 01.07.2010, 21:45 | Luke_288
co já jsem zjišťoval, když jsem tohle řešil, tak pokud je to lednice z který jde hadička a je koncipována jako ledovač s přívodem vody, tak to bez přívodu nefunguje...
o 01.07.2010, 21:45 | Dudelina | Upraveno: 2010-07-01 21:51:46
Já tam teda čtu toto:
Osvěžte se výbornou vodou z filtračního systému BRITA. Voda je uložena ve 2l nádržce s filtrační náplní, upevněné na dveřích chladničky.

Ale když sem byl ve státech, tak byla napojená na vodu, protože ten zásobník ledu jel v Arizoně furt :)

Třeba to bude kombinovaný, led bude na vodovod a voda bude přes ten filtr z 2litrovky...

Edit? A to si volal přímo do Samsungu?
o 01.07.2010, 21:48 | Luke_288
mě říkali, že ten přívod vody k ledovači musí v tom systému nějak udržovat tlak, že jinak to nefachá
o 02.07.2010, 07:03 | Arnie_one
Jo je to v prrr. musi se to pripojit na rozvod vody. Me trefi slak
o 02.07.2010, 08:31 | Lucni.konik
tak zavolej instalatéra.... ;-) 1minuta 30 sekunda
[ Link ]
o 02.07.2010, 11:10 | Arnie_one
Mam lednicku o kus dal nez je kuchyn, tam uz na ni nebylo misto.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 2.3107 sekund.