Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Švédsko - tipy

o Navštíveno 591x o
o 29.06.2010, 19:29 | Drtič
Rozhodli jsme se vyrazit do Švédska na týden. Jen tak naslepo. Máte někdo nějaké tipy (nejlíp z vlastní zkušenosti), kam se zajet podívat? Max do úrovně Stockholmu. Na netu je toho spoustu, ale zajímají mě spíš osobní tipy.
Ještě dotaz: Jak je to tam se stanováním? Našel jsem několik různých info...někde, že se može bez problémů, někde, že vůbec pod pokutou velkou, někde zas že max dva dny. Jak to tedy je? A Zkušenosti s LPG? Zajímá mě spíš, jestli shánět holandskou koncovku (kdyby někdo měl na půjčení, vůbec bych se nezlobil) a nebo stačí italská? Pump je tam nějakých 30, z toho skoro všechny na jihu, takže toho se nebojím.

PS: Jedem přes Dánsko, jednomu spolucestujícímu se dělá špatně na houpačce, nedovedu si představit tu hrůzu na trajektu :-))

Díky

o 29.06.2010, 19:33 | Šestikule
mno ve Švédsku jsem párkrát byl a zrovna na úrovni Stockholmu taková klasika, žádné velké překvapení, jako Stockholm a okolí jsou krásný, ale to pravé "přírodní" Švédsko začíná podstatně výše
o 29.06.2010, 19:38 | Drtič
Tentokrát je naplánované max ta úroven Stockholmu....není čas jet výše. Máme na to týden. Z toho dva dny chcem strávit na srazu amerik, dva dny cesta...a za ty tři zbylé dny toho moc neprojedem...

S tym stanováním a LPG nevíš?
o 29.06.2010, 20:02 | Drtič
Prosím přesunout do ostatních, nějak jsem se sekl.

Díky
o 29.06.2010, 20:31 | Drtič
PS: můžu si tam dovézt trochu piva?? Cca 100 plechovek :-)
o 29.06.2010, 22:40 | filip146
byl jsem asi před třemi lety . s cestovkou zabývající se přímo severem myslím že to byl p. Šmíd a cestovka je v liberci kouknu a dal bych ti sem kdyžtak kontakt. bydlení v penzinu který je jeho, a hvězdicové zajezdy . je to cca 150km pod stockholme¨, někde u husquarny. myslím že to bylo 7 dní za 6.000,-
o 30.06.2010, 00:42 | filip146
hele Drtič máš kliku!--- [ Link ]
o 30.06.2010, 07:46 | Šestikule
Stanování nevím, LPG (u nich snad Motorgas nebo tak nějak) mi tam moc rozšířené nepřišlo, navíc snad používají jinej konec hadice, takže buď mít vlastní adaptér anebo spoléhat, že na té pumpě budou mít. Podstatně více je tam stanic na E85, takže jestli máš benzin, můžeš to řezat Nat/E85
o 01.07.2010, 09:42 | Mikoň | Upraveno: 2010-07-01 09:47:53
tohle mozna trosku pomuze:
[ Link ]
Sice datum uz je starej, ale o redukcich se tam zminuje
o 03.07.2010, 09:42 | Mirek_M
akorat tu jsem:-)
Stanovani neni takovej problem,kdyz nekomu nestojis na zahrade. (vem si slovnik, at si umis precist cedule) Je tu dost kempu a tak v tom neni problem. Co tu stoji za videni? za hnusenho pocasi Muzea Volvo a Saab, za hezkeho doporucuji pujcit si na pobrezi lod a toulat se po vode. Pobrezi na Gotteugrem je krasa. Jinak je to tu les, louka, les, jezero a sem tam barak. Jezera a lesy jsou tu krasa a pohadka pro uspechane Cechy. Mesta jako takove? Neni moc o co stat. Hezky vylet.
o 04.07.2010, 20:20 | Drtič
Díky. A dá se tam platit Eurem?
o 06.07.2010, 12:37 | Mirek_M
vicemene neda. karty berou vsude.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3494 sekund.