Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > PC je brzda

o Navštíveno 526x o
o 29.06.2010, 13:20 | Cenda
zdarec, nemáme nějakej program, kterej by odhalil, proč se mi PC s XP po nějaké době, co je spuštěnej, brutálně zpomalí? Nevšim jsem si žádných náročných procesů, procák a RAMka se flákaj (správce úloh). Na PC jede jen Excel, Acrobat, mail a pod., nic náročnýho.

o 29.06.2010, 13:23 | Zdenek (A)
"...po nějaké době, co je spuštěne..." ... jak dlouha je ta "nejaka doba" ?
o 29.06.2010, 13:26 | Cenda
nesedim u toho furt, pracuje na něm většinou kolega, ale co pozoruju tak většinou někdy odpoledne. Jede od cca 6:30. Zálohování disku běží v jinou dobu, po síti.
o 29.06.2010, 13:52 | Zephyr
mě to v práci zpomaloval test AVG. Proto jsem si ho nastavil na dobu až su z práce pryč a pak autoOFF
o 29.06.2010, 14:00 | Zdenek (A)
Tohle mohou delat ruzne procesy na pozadi:
- antiviry
- indexace (v minulosti byl super killerem indextor v dokumentu MS Office)
- ruzne naplanovane ukoly (koukni na planovac / scheduler)
Budes to muset prolezt.............. Jinak jak dlouho jsou ty XP nainstalovany? Ja tu mam jednu asi 3-4 roky stary a pocitac bootuje pres 20 minut. Zdanlive bezduvodne.
o 29.06.2010, 14:04 | Cenda
NOD tam jede uz od zacatku. Indexace v MSO ... neznam. Naplanovane ulohy si projdu.

System tam bude uz sakra dlouho, urcite dyl jak 4 roky. Mam dojem, ze se pri upgradu PC delalo zrcadlo disku (nebyla to moje prace).
o 29.06.2010, 14:07 | Cenda
AVG tam neni, neinstalovala se v dohlednej dobe zadna aplikace.
o 29.06.2010, 14:11 | Zdenek (A)
Reinstaloval bych to...... Ve vysledku to mozna bude nejrychlejsi reseni.
o 29.06.2010, 15:32 | Milhauzz
Pokud to není můj domácí kompl, tak ve firmách řeším reinstalací. Dřív než se na něco přijde, je reinstalace nejrychlejším a nejlepším řešením.

Druhý řešení je odinstalace všech "must have" blbostí ...
o 29.06.2010, 16:05 | Cenda
blbosti tam prave nejsou, jen pracovni nastroje. Reinstalace by byla nejrychlejsi, ale nemusim sehnat sechny programy. No, spis nesezenu .-)
o 29.06.2010, 16:25 | crestik
spybot, hijackthis, tímhle bych začal. Samo že po tom zpomalení bych pustil správce procesů, jestli tam něco nežere nějak hodně prostředků
o 29.06.2010, 16:34 | tappaja
Cekni chlazeni procesoru, dej novou pastu, to taky muze byt duvod ke zpomalovani.
o 30.06.2010, 14:05 | sotek
Zkontroluj zda není disk nebo DVD mechanika v PIO modu.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3407 sekund.