Navštíveno 514x

jakej vybrat externí HDD
velikost stačí cca 250 -320
cenově čím mín tím líp
vzhledově nějak rozumnej
usb 2,0 nebo zrovna s 3,0
funguje to jako plug and play ? zasunu usb a najde si to disk na kterej přesunu věcičky do zálohy ?
díky LAMA
Se značkou to bude asi jedno, kazí se vše, co se točí, takže bych to nějak neřešil. PnP - ano, odpověděl sis sám. S USB 3.0 nevím, to bych asi ještě počkal, přeci jen je to ještě v plenkách.
[ Link ] mám tento,ale 500GB a maximální spokojenost! Má záruku 3roky, vypadá hezky podle mě, v balení je k němu i kožené pouzdro a zatím bez problému jede na všem, kam se připojil (windows, ubuntu, televize .....)
Ale až ted mě napadlo, že jsi ani nenapsal, jestli chceš spíš 2,5" jako dobře přenosnej a nebo spíš 3,5" že ti bude stát většinou doma u PC
Se značkou je to podle mě celkem fuk. Teď mi sice odešel jeden WD, ale po 4 letech tvrdé práce, takže se to dalo čekat. Teď mám Verbatim a je zatím v pohodě.

29.06.2010, 13:15 |
deda mám tento:
[ Link ] ted je provozovanej v extremnich afghánských podmínkách(moře prachu, extra teploty atd....) a šlape na výbornou...
[ Link ] kupoval jsem tento a max spokojenost. má nějaký systém proti otřesu a nárazu, spadnul na zem z metru a pohoda, jede dál, bez ujmy. má v sobe i nějaký prográmek na uatromatické zálohování.
díky bude to pravděpodobně ten samsung