Navštíveno 10307x

čau lidi, zitra frčím do prahy a na žižkově někde na koňevově budu spát, ale prej je tu problém s parkováním.. neporadil by mě někdo kde to tam někde nejlíp zapichnout?? a samo aby mi to do rána nestálo na špalkách:o)

28.06.2010, 22:36 |
JR na Zizkove bych neparkoval ....
jestli nechceš najít svoje auto s vysypaným oknem a odlehčeným interiérem, tak tam neparkuj :-)
mluvím z vlastní zkušenosti
sakra to jste mě teda potěšili!!:o) zlatá vesnice, tu mívám přes noc klíčky v zapalování!!:) pak můžu parkovat ještě u kámoše na Lhotce, tam už by to taková divočina neměla být ne?

28.06.2010, 22:45 |
hawai na celym žižkově jedině s parkovací kartou nebo na hodinách. jinak tařka bez šance. nejlíp je nechat auto někde na kraji prahy a dojet MHD
Zizkov pohoda, hovada se najdou vsude. Zizkov je opravdu zona, ale staci zajet kousek dal treba do Vrsovic a zaparkujes v pohode... Nebo kdyz se zadari najit parkovani na automat, tak tam to byva od 18h zdarma (nevim, jeslti jsou i na Zizkove, ale na P7 jo a prekvapive nebyvaji uplne plny :) )

28.06.2010, 22:55 |
JR bohuzel je Zizkov plnej mene prizpusobivejch spoluobcanu velmi tmavsi pleti a pres noc bych tam auto proste nenechal. Zvolil bych nejaky P+R parkoviste (treba v Holesovicich).
to JR:
já už ani přes den = mě ho vybrali přímo na hlavní ulici v 11 hodin dopoledne ve všední den.... všude mrtě lidí a stejně to okno rozbije a vleze tam :-D ... no, na zabití... ale naštěstí jsem ho dopátral a dopadlo to relativně dobře :-)
Jsem v Práglu jednou za uherskej rok, ale zrovna v Koněvovce jsem vloni byl, parkoval jsem naproti (ulice Na Chmelnici - i když to už je trochu na východ), žádná zóna tam podle mě nebyla, akorát je fakt, že jsem se asi třikrát šel přesvědčit, jestli tam to auto ještě mám, protože ta ulice vypadala fakt pochybně :-)
Žižkov je na parkování naprd, už 3roky tu bydlim, ale jde o to, že tu nechytneš místo. pár parkovišt zadara tu je, ale ty jsou od večera natřískaný. čorky bych se nebal pokud nezaparkuješ v starým žižkově kde je cikorek ještě fakt dost, ale třeba nám stojí před barákem už čtyři měsíce ducati, nikdo s ní nejezdí a zatim zmizlo jen zrcátko :)

29.06.2010, 00:01 |
JR tykeev: to mas z toho, ze si nemel prazskou znacku :-D
Zaparkoval bych v Edenu ve Vršovicích, tam je obchoďák s parkingem zadarmo a na Žižkov dojel mhd.

29.06.2010, 02:13 |
Kacko jako Fordik, nebo na Flore to je do hodiny tusim gratis..