Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Rekontrukce domu. Kde, a jak začít?

o Navštíveno 435x o
o 28.06.2010, 22:24 | rcman
Ahoj,

mám v plánu udělat rekostrukci domu. (něco opravit, něco dodělat, a něco přistavět atd.)
Nemá stim někdo zkušenost? Asi budu potřebovat vypracovat, nebo se poradit z nákym architektem(nebo proktentem. Nevím přesně), nákej plán nebo projekt. Rád bych to zadal asi náký firmě, která si to vezme od začátu až do konce do režie a já si k tomu přizvu jen, nezávislej stavební dozor.

Než to ale zadám firmě, rád bych se s někym nezávisle poradil(klidně to zaplatim), abych alespon věděl nákou cca cenu a co všechno budu muset udělat.

Pomožte, nebo poradte. Soporučte tčeba nákou firmu. Se kterou máte dobrou zkušenost.

Všem předem moc děkuju..

o 28.06.2010, 23:28 | Midi34
no kde začít

asi si sám sepiš co všechno chceš

začít asi střechou ,případně hrubá stavba toho přístavku a potom střecha

rozvody energií -voda ,topení elektrika

stropy ,obklady

k cenám jinej kraj jinej mrav
doporučuju se tomu věnovat sám a dost věcí si zjístit
jinak tě budou soustavně ojebávat

a samo nejdřív projekt a povolení
o 29.06.2010, 19:43 | jura.j
hlavně né architekta , já sem chtěl enom tak trošku spravit barák , práca na půl roku , a už se v tem kutám dva roky :o)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3913 sekund.