Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Mobil s dual sim

o Navštíveno 650x o
o 28.06.2010, 13:35 | pali
Ahoj, pouziva nekdo ze zdejsich clenu nektery s telefonu s dual sim? Mam na mysli MIVVY, Emgeton, MOBI, myPhone, Aligator, Evolve a nebo Samsung? Nechce se mi porad nosit s sebou 2 telefony, ale zase nechci koupit nejaky kram, ktery bude stat za p*r. nepotrebuji zadny extra drahy telefon,potrebuju si hlavne dobre zavolat :) Diky za postrehy...

o 28.06.2010, 13:57 | Atrey
už mě to taky štvalo nosit dva, šel jsem do Samsung B 5702 a jsem spokojený, vzhled dobrý, funkčně klasika ( jen volám a píšu sms ), výdrž cca 4 dny, jediné co mi trošku vadí je hmotnost,ale není to nic hrozného.
o 28.06.2010, 14:24 | Vencaf
Mivvy a Evolve jsem měl v ruce a je to šmejd, ten Samsung se aspoň tolik nesere.. ale stejně jsou lepší 2 telefony
o 28.06.2010, 15:35 | Drtič
Mivvy dual touch či tak nějak se to jmenuje mám jako druhej tel. Pomalé, strašně pomalé, nepřesný dotykáč, uplně na hovno display (trochu na to zasvítí slunko a nejde vidět vůbec nic, ale vůbec. Nepomůže si to ani clonit. Výdrž max 2 dny, při používání den. Výbava veškerá nulová...jedinný plus je právě to, že to valí na dvě SIMky....ale zase na druhou stranu, co čekat od telefonu za dvojku
o 28.06.2010, 16:43 | Big_Max
osobní zkušenosti nemám, ale tak před rokem jsem nad dualsim uvažoval a co jsem pročítal na netu tak dobrý byli nějaký Samsung a Emgeton, pak někdo chválil, nekdo nadával na MOBI a zbytek byl totální propadák(což už i sám poznáš hned když to chytneš do ruky
o 28.06.2010, 20:08 | pali
Hmmm takze skocim omrknout ten Samsung, i kdyz to teda neni zrovna moje oblibena znacka, nicmene jak si tak ctu tak s tim ostatnim to asi nevyhraju :). Proc nedela nokia nejakej lepsi model nez ty svoje C1 a C2...??? Kazdopadne diky za postrehy...
o 28.06.2010, 20:23 | Ravo
Myslím, že teď nějáká nokia měla už konečně mít dual sim (snad, bez záruky, někdo bude vědět víc)... to už by třeba bylo trošku použitelný
o 28.06.2010, 20:26 | cuir
mam samsung D880 a uz nikdy vice samsung ! po SW strance naprosto desnej telefon, pomalej a nefunguje synchronizace s office, nefunguji opakovane upominky, kalendar je zcela na hovno, rozvrzanej kryt, baterka malo vydrzi (obzvlaste je li dana ve slotu pametova karta...tak to zere snad trikrat tolik-v servisu mi rekli ,ze je to vlastnost ,ze to s urcityma typama karet dela...at si koupim jinou kartu. Telefon ma za sebou uz dve reklamace na ono nefunkcni opakovani upominek (mobil proste nezazvoni) zejtra jde na treti reklamaci se stejnou zavadou (stale dpokolecka prehravaji SW - dva dny to funguje a pak zas prd). Uz aby mi vratili penize a samsung uz mi nesmi do baraku ! vratim se pekne zase zpatky k nokii, nehlede na to ze jiz dvousimkac nepotrebuji. Byl to hodne spatnej kup.
o 28.06.2010, 21:24 | Stofi
Taky to ted resim. Mam dve symbianovske Nokie a nebavi me porad nosit dve cihly - spis proto ze jednu vetsinou nekde zapomenu a lidi volaji zrovna na ni.

Potrebuju BT, wifi, synchronizaci s Exchange a GPS, bonusem je qwerty klavesnice.

Symbian ani Android s dual SIM se nedela.
Co me docela zaujalo je GIGABYTE GSmart S1205 - ma to vsechno potrebne (krom qwerty) a bezi na WM 6.5. Jestli to klapne, budu ji mit na test. Dle recenze jsou obe SIM ve standby rezimu, ale pokud je na jedne z nich aktivni hovor, volajici na druhou SIM dostane hlasku ze volane cislo je docasne nedostupne. S tim se ale asi da zit (kdyz pak clovek dostane SMS o zmeskanem volani).

Ve 4Q/2010 by mela Nokia zacit prodavat model C2, ktery umi dual SIM. Je to ale obyc S40 platforma. Nicmene bude za nejakych 1400,- CZK.
o 28.06.2010, 23:00 | pali
To Ravo: Jj budou to nokie C1 a C2, ale to je hodne krok zpet tyto telefony...
To cuir: Takze samsung taky ne, jo? hmmm tak to se me to hodne zuzuje ten obzor... :(
o 29.06.2010, 05:19 | Midi34
mám emgeton a je to v klidu
ale zas nevyužiju 2 sim
takže je stejně na prodej za 900,- i s krabicí
o 29.06.2010, 15:58 | zede
Mam myPhone myslim 6670 a jsem s nim docela spokojenej. Ma svy mouchy ale funguje docela dobre, baterka vydrzi tak 3-4dny (kdyz moc nevolam), funguje mi v aute i s Parrot HF. Ovladani docela v pohode a 2 SIM funguje vyborne...Vcelku muzu doporucit.
o 30.06.2010, 13:05 | gizmi
Bejvalka mela Emgetona a NIKDY vice!!! Diky dualsim neprijmete zadnou sms z netu, nebo systemovou sms, takze docela provar.. :) Navic desnej kram - pomale, neprakticke..
o 30.06.2010, 14:04 | pali | Upraveno: 2010-06-30 14:10:26
Hmmm asi se s myslenkou dual sim zatim rozloucim :(
o 30.06.2010, 21:11 | Drtič
Tak jestli to potřebuješ jen na zavolání a příjem SMS, tak si myslím, že není důvod se obávat a můžeš vzít jakýkoliv dvousimkáč
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.5597 sekund.