Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > HP Pavilion - umí někdo levněji?

o Navštíveno 376x o
o 28.06.2010, 10:06 | Escudo
[ Link ]

klidně i alternativní konfigurace, podmínkou je bílá barva, OS a odpovídající parametry, umí někdo lépjeji? :o)

o 28.06.2010, 10:07 | Escudo
min. 15,6" a samo nový se zárukou
o 28.06.2010, 12:08 | Midnite
tuším že jsem se tu už ptal a nikdo neumí :/
o 28.06.2010, 12:13 | P3RF3KT
za stejnou cenu ti prodám stolní pavilion, nechces? :D
o 28.06.2010, 13:23 | Squere
moje zkušenost s gigacomputerrem v Táboře. Jelikož jsem dělal u kabelovky, tak jsem jel instalovat internet k nějaký slečně, která si koupila nový notebook, prý už od nich měla jeden, ale ten odešel po dvou dnech (to se stane), když šla reklamovat tak jednání hrozný (taky se občas stane). Dali jí nakonec notebooka bez ovladačů, i když měl být připravený k používání. Když za nima znovu došla, tak není problém ovladače nainstalovat, ale bude to stát 800 Kč nebo ať si je stahne na internetu a jak vlastně když neměla ovladače? By mě zajímalo jak tam přemýšlí. Ale jako instalace ovladačů za 800 Kč, takhle se rejžuje na lidech, který tomu nerozumí nebo nemají možnost internetu jinde.
To už je ale tak rok a půl takže už jsou možná slušnější :-)
Je to trošku od tematu, ale vždycky jak slyšim gigacomputer tak na mě jde husina :-)
o 28.06.2010, 15:22 | Big_Max
Ja v Brna s Gigacomputer dobrý zkušenosti ...
o 28.06.2010, 18:34 | Escudo
tak nakonec během dne vyřešenou s OKAY, po hodinovém teatrálním vystoupení slevili vcelku příjemnou sumičku z tabulkový ceny :o)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3551 sekund.