Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > kdyz uz resime tiskarny

o Navštíveno 299x o
o 26.06.2010, 13:02 | Daryl (A)
hledam cernobilou laserovku s prioritnim podavacem.

Potrebuji to na dvoji listiny. nestaci mi jen rucni podavac kam to budu strkat po jednom.

Bohuzel na co jsem narazil bylo zatim za nesmysl penize. videl bych to tak max za 3k.

A nerad bych se spalil jako u barevne laserovky canon lbp-5050. Pro bezne pouziti hruza. Start trva roky, uprostred tisku si usmysli, ze se bude kalibrovat (dalsi milenium) a co mne sere nejvic ... identifikuje si rozmer papiru. Takze pokud pouzivate nejaky nestandartni rozmer, musite si ho nadefinovat a pred kazdym tiskem jej slozite manualne nastavit ve vlastnostech tiskarny. pokud to neudelate, tak se stranka sice vytiskne, ale tiskarna ohlasi chybu a ponecha ulohu ve fronte.

To je jen vysvetleni co NECHCI.

Potrebuji tiskarnu, kam poslu 50 stranek A4 pro zasobnik 1 a 50 listu/obalek pro rucni/prioritni podavac a ono to vyfluse vse bez zdrzovani a dalsiho zasahu.

V zajmu bezproblemoveho provozu jsem ochoten obetovat i vyssi provozni naklady (treba cena toneru).

o 27.06.2010, 06:54 | Etien (M)
nejdrazsi na tom stejne bude ta blondyna co pak bude mrskat ty A4 do tech obalek ;-)
o 27.06.2010, 07:27 | Daryl (A)
Hm ... Ale ta tam bude tak či tak :) i když uz dlouho není blondýna :-)
o 27.06.2010, 08:02 | clown
za 3t utopie
o 27.06.2010, 19:31 | Daryl (A)
Hp lj 2035 či jak je to je kolem 4000 ... A víme ze hp je z těch dražších takže by to logicky moh dělat někdo levnejc. Nebo ne ?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3905 sekund.