Navštíveno 597x

26.06.2010, 09:03 |
Spirit | Upraveno: 2010-06-26 09:08:51
Chci kupovat nové auto ale pořád tápeme:))
Já chci bud AUDI A4 combi 06 a nahoru 2tdi nebo i tu 1,9
nebo Octavu RS tdi O7
žena chce Passata 3C
když se tak koukám tak ceny jsou podobne pekne auto kolem 300tis ale pořád mi příjde že nejvíc nabídne ten passat !
škodovka je ohrana ma jí každej,pařád stejnej klíč,pořád stejne kliky, ale zase prodávám díly a vše na ne mám!
Audi je super !
passat nevím je peknej ale ma hroznou palubku :))
Kterej motor?to vubec nevím! každej říká nech si svou octavku 96kw pkdyž jí prodáš budeš litovat:))
Já myslím, že ta poslední věta to vystihuje naprosto přesně - do II RS TDI bych osobně určitě nešel, všechny co tady kolem nás jezdí, máme neustále na dvoře servisu ....

26.06.2010, 09:48 |
rcman Za sebe můžu říct že Octavia II RS je na ježdění a spolehlivost dobrá věc. Jen samozřejmě u ojetiny záleží jak se k tomu kdo choval před tebou( jako u každýho auta). Jen od zákazníků co jí maji je většinou problém s krádežema. Že ti to vykradou, se ještě dá udělat přes pojištovnu. Ale že ti ukdradou rovnou celý auto, to by mě nasralo! A u RSa , pokud ješě vypadá pěkně se to bohužel stává dnes a denně.
U Audi A4 většina lidí doporičí motor 1,9. I spohledu člověka kde všechen koncern servisujem a prodáváme, mudim říct že opravdu Audi stimhle motorem jezději na minimum servisování. Většinou jen na výměny oleje a filtrů.
Passat 3c je pěkný auto. Jen je pravda že zevnitř mě trošku sklamal. Ale na servis a údržbu vyjdou tyhle tři auta na stejno. Samozřejmě záleží jak se k tomu budeš chovat. U mě by asi vyhrála Octavia II RS.
At, tak nebo tak... Přeju hromadu trpělivosti a pevný nervy při výběru a okukování aut. A štěstí na pěknej kousek s jasnou historií...

26.06.2010, 19:03 |
Rudi z toho 2,0TDI 125kW bych měl docela strach, radši bych bral 2,0TDI 07+, v nejhorším 1,9TDI, ale to mi přijde dost slabý
tjn, hledal bych 3.0TDi a bylo by vystarano :)

26.06.2010, 20:15 |
Prady Proč nekoupíš A4 2.5 V6 TDi ALLroad, podle roku výroby výkon 132 KW, novější verze kolem 2005 150 KW a do 300 000 se u roku výroby do 2006 vejdeš s plnou palbou....
Prady: a proc kupovat zbytecne drazsi allroad? ;)

26.06.2010, 20:19 |
Rudi potkaj tě měchy a budeš v háji
Rudi: tezko :) u tehle aut uz jsou mechy delane malinko jinak :)
nechci allroad nelibí se mi!
To rso je pekný mam tu vše na předelání na face takže by to vypadalo i líp ale příjde mi ohrané!Ta jednička RS ma neco v sobě ale dvojka je nic moc!
Chtel by jsem 1,9tdi ale jsou slabé 77kw na combi je málo a audi 3tdi nevím jak je na tom spotřeba!
Auta vědšinou kupuji v Ncar mam už druhou octavku a na žadne jsem nedelal nic než olej takže by jsem asi koupil zase tam!
Spirit: se spotrebou na tom je mnohem lepe nez 2.5TDi :)
Zalezi dle vybavy. A jestli manual ci automat nebo quattro ci nikoliv :)

27.06.2010, 15:12 |
Prady No tak je to věc názoru, mě se zase Allroad líbí, je to robustní auto i do terénu, mohutný...rozhodně s takovým autem nebudeš out ani jako městskej typ a ani na vesnici do lehčího terénu.