Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Chytrá karta od ČS - vyplatí se?

o Navštíveno 567x o
o 26.06.2010, 03:01 | rcman
Ahoj,

už nákou dobu mě kamujou reklamou na pořízení chytrý karty od Český spořitelny. Jen tak letmo jsem pročítal výhody a nabídku obchodníků kde se dá použít a přišlo mě to zajímavý. Ale nikdo s okolí jí nemá a já bych rád věděl náký rady a porady.

Hlavně jestly se to opravdu vyplatí? A jak stou kartou kde nakupujete a je poznat náká sleva?

Děkuju za odpovědi...

o 26.06.2010, 08:41 | Šestikule
mám tuším někdy od začátku, kdy s tím přišli a spokojenost. Používám ji, takže poplatek žádný neplatím, nějaké slevy u obchodníků moc nesleduji, ale nedávno jsem na ni čerpal tuším 15% slevu v Baumaxu. Mně osobně max vyhovuje, že s ní můžu platit na internetu od eBay/PayPal přes zahraniční až po český e-shopy, prostě všechny on-line kartový platby.
o 26.06.2010, 09:36 | rcman
Šestikule: Fakt sní jde takhle platit po netu, a v zahraničí jo? To bych si teda nemusel zakládat ten paypal účet na kterej se chystám.
o 26.06.2010, 21:01 | Šestikule
jde s ni platit primo, ale mam ji navazanou i na PP ucet, takze uprednostnuji moznost platit pres PP a na primo platim jen, kdyz prodejce PP nebere a samo musi jit o seriozni shop
o 27.06.2010, 10:20 | Jendys
mam jí taky, normální už jenom vybírám z bankomatu, mam to nastavený tak, že při splatnosti si to sami převedou z účtu a při výši plateb neplatim za používání, ty ostatní výhody jsou fajn taky, slevy na sphere card využívám taky, i když se v obchodech tvářej jak nevim co
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.455 sekund.