Navštíveno 749x

24.06.2010, 17:34 |
DaveX Ahoj všichni, Chci malovat pokoj a jsem v této situaci. Škrábu teď zeď, bo se to na pár místech lupalo, no a teď se to někde seškrábne víc a někde míň a nechce se mi tahat perlinka a jemná malta. Zbytečně do pokoje. No chci se zeptat, existuje nějaká barva pod finální barvu, nějaká základní, která vy případně malé nerovnosti vyrovnala? a pak jestli se používá nějaká penetrace na tu seškrábanou zeď. Doufám, že mě pochopíte :)

24.06.2010, 18:12 |
dolph

24.06.2010, 18:38 |
DaveX Midnite: sádru používám na díry.
dolph: to vypadá slušně :) zkusím něco podobného u nás koupit
Nevím jestli je to to, co potřebuješ - tchán to kdysi dělal tak, že vzal hladítko s molitanem (aspoň myslím) a po tý stěně to tak dlouho šmrdlal, až to bylo hladký. Říkal tomu myslím "rozpěnovat". Prostě zbytky barvy rozmydlil po povrchu. Sundaly se tím zbytky po škrábání a zahladily prasklinky a nerovnosti.
Přesně jako michall...vem molitaňák, pořádně namoč a rozjeď to...
nejjednodušší je to rozfilcovat popč. větší nerovnosti zbrousit mřížkou jak radí nademnou,jinak pak tmelit bo fajnová:)
michall:jj rozpěnit,správně si to pamatuješ.

24.06.2010, 21:37 |
DaveX Jo to jsem dělal, ale je tu trochu problém. Máme starý barák a jak to škrábu, tak někde to jde 4 vrstvy až na maltu a někde to jde ztěžka jen 2 vrstvy. Asi to kašlu :D