Navštíveno 495x

24.06.2010, 08:58 |
Burns Nevíte jestli nabízí tohle pojištění ještě někdo jiný než Generali pojišťovna? Je to pojištění pro případ pracovní nechopnosti a hospitalizace v nemocnici a vyplací se od 15dne za každý den stanovená částka. Nebo je to plus mínus na stejno u všech pojišťoven.
Mockrát dík za rady
ja to mel u generali soucasti zivotky... hned po prvnim urazu jsem to vypovedel, pac jsem byl v nemocnici 4dny... to bylo ok... ale doma 5 mesicu a ejhle... jejich tabulka rekla ze na takovyhle zraneni muze bejt doba rekonvalescence jen 28dnu... takze po tomto datu čau...

24.06.2010, 15:56 |
dolph Luke-Jeep: ano tabulka je něco jiného. Přítelkyně to má taky k životku (ČP) a za cca 3 měsíce doma dostala nula nula nic. lepší je si sjednat úrazovku zvlášť, tam už to není podle tabulek ale individuálně.
lepší je nebýt pojištěný
když se juknete na statistiku tak se vám nic pravděpodobně nestane
ušetřené peníze investuji jinde
ale chápu že moc lidí tento názor nestráví
mam urazovku z dením odskodnym 300 kč za dobu lečení (ne jen za pobyt v nemocnici ) uz sem toho i vyuzil a vse sem dostal zaplaceno. Jeden lezci uraz (urizl sem si kousek prstu) a zaplatilo mi to pojistku an 8 let :-)
2 rover od jaké pojištovny ?
Dělal jsem mladý pojistku, tak cca 2roky zpět, platíme cca 800kč měsíčně, teď nedávno samovolně potratila a byla doma půl roku z toho asi týden v nemocnici a pojisťovna nám řekla, žena potrat není pojištěná a dostala hovno, takže mám pojišťoven plný zuby
Midi34: ono taky zalezi kdo v jak rizikovym prostredi se pohybuje prace,konicky atd
ja napriklad behem pul roku druhej uraz a ono za mesic leceni nedostat nic nebo 30 tis to je rozdil samo ze zalezi na pojistce a diky tomu ze mam docela nebezpecny konicky(motorky jak silnice tak motokros) tak me se to vyplati
jde o to kde tu pojistku máš a jak moc je dohadování o plnění
taky se svezu na motorce , a pojištěnej nejsem vůbec
pojistku mam u kooperativy a nikdy nebyl problem.A pojistku jsem si udelal od ty doby co jsem poridil krosku a hodne se mi to vyplací :) na silnici jsem ji nikdy nepotreboval.