Navštíveno 1053x

22.06.2010, 21:44 |
Olda | Upraveno: 2010-06-22 21:57:23
Zdravím našel By se někdo kdo by měl volnou garáž na tuhle sobotní noc? Nebo kde by se dalo bezpečně skladovat auto přes noc? :) Jedu tam na návštěvu a nerad bych parkoval na ulici.. Na to mám auto až moc rád :)
Odměna jistá. :)

22.06.2010, 21:57 |
Ravo Hmmm, jeslti je to tvoje auto Ferrari, tak ti garáž na sobotu půjčím a na kalbu tě odvezu (i když nejsem z Brna :-)
Moc tomu nerozumím, myslím že když to nenecháš na Cejlu a blízkém okolí, tak se nemá v podstatě co stát... nebyl bych přehnaně paranoidní
Zaparkuj to na Vaňkálu a máš po starosti :-)) Parking zadara :-)

22.06.2010, 22:03 |
FBS Olda: Co máš za auto? Podle exkluzivity vozu bych ti parking včetně full servisu zařídil...
+420608600001
klido v centru i na kraji... 608 888 697
[ Link ] myslim, FBS, ze by jsi mel pomalu vyklizet showroom... ;-)

23.06.2010, 08:17 |
Kapka (M)
tak tohle me teda rosekalo...kvuli Felicii :-))))))
šmarjá tak se o ní bojí a má k ní vlídný vztah... no a co? :-)
Fascinuje mě jak tady někdo něco napíše o své feldě a každej druhej je z toho rozsekanej. Boooooože.
Oldo kdyby ti nevadilo,že to bude stát před barákem na dědině cca 5km od konce brna tak mě cinkni,mám taky feldu,takže můžeme v nedělu po akci splknout,v sobotu mám rodinnou párty,takže bys to tady zaparkoval a v nedělu pokecáme.
taky nerad nechávám auto v noci venku i když v něm nic není ani nijak exkluzivně nevypadá a je 16let starý
Jo jo, celý Brno je hroznej chánov a kradou se tu stěrače ... takže nejlíp do kontejneru a ten zabetonovat 4 metry pod zem ... :)
no na druhou stranu je daleko pravděpodobnější že ti šlohnou Feldu než Ferrari

23.06.2010, 12:46 |
CRK Sorry... Musim se přidat, tohle mně rozsekalo taky a fakt nejvíc v poslední době... :-D :-D :-D
Chlapi, ja bych ho zas tak neodsuzoval. Taky jsem mival kdysi Felinu kdyz jsem prisel na VS a mit ji a nemit ji byl moc velkej rozdil (1,5 hodiny autem domu nebo 3-4 hodiny vlakem nebo busem).
Jo, dneska si spousta lidi muze koupit felinu z 1 vyplaty, ale taky jsou lidi, ktery na to setri pres rok a neprijde mi fer se jim za to smat. A nebo jsou zkratka lidi, ktery lepsi auto nepotrebuji.
At je to tak nebo tak, je to kazdeho vec.
Profi....,to jsi napsal naprosto přesně a velice výstižně. Já osobně jezdím do hokny 5km,takže felda naprosto stačí a to že v ní mám napumpovaných za poslední rok x tisíc za který bych si koupil jetou koktu taky neřeším,mám k té své dvanáctileté babičce asi citovej vztah:DDD
No jako ztráta auta naštve každýho a málokdo z nás má prachy na to koupit si jiný, ale hledat na netu garáž na jednu noc, to už je fakt ujetý :-) To už by musel bejt člověk paranoidní, že nemůže zaparkovat nikde, Tesco nevyjímaje. Tohle bych fakt řešil možná u Lamborghini, ale určitě ne u běžného auta a už vůbec ne u levného šrotu.

23.06.2010, 16:48 |
Olda Jen se smějte hoši mě je to putna.. Ale zamyslete se nad jednou věcí.. kdyby jste měli auto který jde lehko vykrást a měli v něm krámy za 100 litrů, tak by jste to taky nenechali jen tak bez dozoru stát na pospas zasranej feťákům co kradou kde co, jen aby si mohli šlehnout... Klidně to tu smázněte když Vám to tak vadí.. pomůžu si jinak a sám. Jajinku dík za flek promyslím to.

23.06.2010, 17:49 |
JR Olda: Kdyz budu mit auto (Felici), ktery jde lehko vykrast, tak v nem nebudu mit kramy za 100 litru. A kdyz uz v tom budu mit kramy za 100 litru, tak obetuju par korun na nejaky zabezpeceni.

23.06.2010, 18:05 |
Olda zabezpečení mám, ale to mi je jak všichni můžou vědět k hovnu... a sherlog tam rozhodně dávat nebudu... protože za rok a půl co auto mám jsem stál jen jednou přes noc na ulici a nevyplatí se to. Jen nechápu že člověk požádá o pomoc a každej se zmůže jen na kidy..
pokud sem si dobře všiml tak Luke ti tam nechal jednoduchou a celkem vstřícnou odpověď ;)
Olda: z toho si nic nedělej. Já mám sice Focuse, který je o něco dražší než Felda, ale zase v něm nemám věci za sto a není to ani nějaká fajnovka, která by se hodně kradla a když NÁHODOU musím stát v noci venku, tak klidný spaní taky nemám.
Kdyby si měl ale třeba Favorita, tak by mě to asi taky rozsekalo:o)
mne v brne za 2 roky parkovani ukradli - zadni kolo(plechac), antenu, vykradli auto (radio, nabijecka) a predchoziho passata mi objeli klicem. a to tam nikoho neznam a nikomu sem nic neudelal