Navštíveno 868x

Na videích vypadá fakt zajímavě, docela by mě zajímala realita?

21.06.2010, 11:59 |
Alííí Wo co go?
ti kdo ví, tak odpoví. Jinak google :-)

21.06.2010, 12:21 |
choze
o tomhle způsobu boje jsem teda neslyšel,další odnož čehosi...

21.06.2010, 12:53 |
Drtič osobně se mi více líbí Systema, ale nikdy jsem nedělal ani jedno

21.06.2010, 13:15 |
Dušan | Upraveno: 2010-06-21 13:20:19
znam,trenujou to na Kladně v SKS. Připomíná mi to musado co sme trénovali na vojně. Každopádně je mi proti srsti pouze zastavit útočníka a zdrhnout což je myšlenka Krav Maga. Lepší je si toho sráče pěkně vychutnat až do konce:o)
základní princip boj umění je radši se domluvit a vyřešit to jinak :D trenujem musado a párkrát jsme si zkusily i toto. není to špatný a zdá se mi to jednodušší a líp naučitelný...
mě to příjde všechno stejný..... prostě princip je někomu dát na kokot a hotovo :))

21.06.2010, 23:21 |
Kesam Tohle je vojenskej boj nějakech Izraelcu nebo co docela vostrej.
Bojova umeni nejsou o tom mlatit se hlava nehlava. Zakladni pravidlo je, ze pokud muzes utect, utec, pokud nemuzes utect, bran se. Konflikt je az na poslednim miste, az kdyz neni vyhnuti.
Základní princip každého bojového umění je hlavně zdrhnout... a když už to nejde, tak bojovat s rozmyslem, protože většinou nějakej ten chvat umíte a když ho použijete (byť v sebeobraně), tak u soudu to pak dostanete pořádně sežrat jako přitěžující okolnost.

22.06.2010, 12:37 |
Prady Nejlepší je bejt nekonfliktní člověk a řešit situace s poklidem i když samozřejmě někdy neni zbití a je třeba se bránit... mě teda přijde v dnešní době asi nejlepší zajít na nějakej trénink MMA kde člověk dostane od každého trochu od muay thai přes karat, judo nebo i krav maga....

22.06.2010, 18:26 |
Kacko Jde hlavne o pocit toho daneho samce, ktery kdyz neco podobneho umi, tak si je jistejsi v napjatych situacich, neboji se jentak niceho, prospiva to jeho telu a jeho kondici.
Coz vede zvyseni sebevedomi, sebejistemu chovani mezi soupericimi samci, ktere jde ruku v ruce se zvysenim atraktivity u vetsiny samicek a v konecnem dusledku i k zlepseni psychickeho stavu nebo sexualnich vykonu.
To vse aniz by se dany jedinec musel fyzicky utkavat s ostatnimi sveho druhu.
super video
[ Link ] ...kdyby někdo poradil, kam na tu hudbu, budu rád :-)
Pokud vás zajímá velmi efektivní a relativně velmi dobře naučitelná sebeobrana, tak rozhodně S.C.A.R.S.
[ Link ]