Navštíveno 6585x

Mam v polu takovou kremovou stropnici. Ale nelibi se mi to. Rad bych cernou. ma tady nekdo zkusenosti s barvenim? jakou barvu na to koupit a jak to nanaset.
odděl od stropnice ten barevnej potah a kup černou látku. je to lepší, než to barvit.
oddelit to nepujde urcite, je to nejaka tenka vrstva a na tom drzi ten potah
teď to pomale syslím na feldě,černej balakryl nebo primalex(je jedno jakou značku vybereš),samo,že vodou ředitelnej a štětkovat a štětkovat;-)
okis, a kterej? na kov, drevo.....
2jajinek:
...to je nějaká recese, ne?

20.06.2010, 22:42 |
Kesam Natřít :D
2Camron:ne,vážně
2Kesam:to neznáš? u nás natíráme,u vás to neděláte?
zétra hodím foto jak rozpaplané stropnice tak detailní foto pixle.
to potáhni látkou na suby a máš to

21.06.2010, 00:35 |
swep jestli to budes potahovat tak pouzij kvalitni lepidlo - chemopren mi to neudrzel v lete pri vysokych teplotach
Jsem jedinej co umí číst??? Asi jo,když píše že chce barvu a každej kváká o lepení a potahování

21.06.2010, 00:43 |
Kesam Chemopren mi byl doporučenej a neudrží to taky bych se na to vysral to chce prošít koženku tam nedávej pokud jí neprošiješ skrz strop.NAlep tam látku ta dobře nasaje.Kámoš to má 5let a pohoda.

21.06.2010, 00:46 |
Kesam Barva se ti tam začne drolit :-)
takže mám primalex černý mat,akorát se mě ztrhla nálepka,takže nevím na co to v originále je,ale vím,že černej mat měly v trize jen jeden model.

tady máš detail. budeš to natírat dvakrát ať je to celkově stejný,protože poprvé to zlehka prosvítá

..podle mě to bude super, až ti tam začně v létě prát do střechy sluníčko a bude to někde stát a v autě budeš mít půl dne teplotu 40st :-)
tak to celý spadne aji s plátama vibry a bude klid:-DDD
tak sem našel první pixlu a je to primalex vrchní barva,vodou ředitelná,interier/exteriér na dřevo,černá mat P199M. Když vydržíš tak ti sem během dne nebo dvou hodím foto té stropnice,kočka mě to dneska natírala černou a nějak proběhla myšlenka a zkusíme jak to bude vypadat dvoubarevný:)
tak si tady píšu sám:DDD. už je to hotový,nezajímá mě vás názor,jen ukazuju Axetomovy jak to vypadá naštětkovaný primalexem jak chtěl vedět

Potvrzuji že to funguje, kdysi jsem takhle barvil stropnici na faku a pohoda, barva držela...
dik:)
pro ostatni. Jak muze cerna stropnice ovlivnit teplotu v aute? Slunicko na ni preci nesviti, takze ji nepohlcuje ne?
tak ja bych potreboval presny opak.. koupil jsem ted dalsi cabrio a tam je puvodni bilej strop natrenej patrne stejne a je do černa. Jenze u cabria jak se strecha furt schrnuje a natahuje tak to logicky popraskalo jako prase a loupe a loupe se to. Takze to vypada silene a potreboval bych spis poradit cim a jak to dostat dolu..
je to vodou reditelny, takze napada me co vodou?