Navštíveno 1034x

Přemýšlím o zakoupení motorové kosy na benzín.Je to na údržbu značně zanedbaného pozemku o rozloze cca 2000m2 porostlého vysokou trávou,kopřivama a podobnýma věcma. na ten pozemek jsem 11 let nešáhl....tak bych asi něco,co chvilku vydrží a nerozsype se po hodině provozu. Nemáte někdo nějaký typ / zkušenost?

19.06.2010, 21:10 |
NEMO | Upraveno: 2010-06-19 21:20:05
Pokud to má být klasickej křovinořez, tak bych šel určitě do čtyřtaktního motoru a značky Oleo-mac, Husquarna nebo STIHL. Podobně velkej pozemek taky udržuju, ale jak se to nechá vyrůst, je to v pr..li. Sám mám křovinořez Husquarna a Oleo-Mac a traktor Jonsered.
Tyhle znacky co vypsal NEMO jsou ok :)
A pokud clovek chce mit vetsi jistotu ze mu ta kosa vydrzi, tak bych to koupil v Mountfieldu, tusim ze tam vadaji 7 let zaruku na toto :)
mrdkofield dává sice 7 let záruku ale uplatnování záruky již v prvních dvou (zákonem daných letech ) je strašná věc
máme elektrickej je tam už po 4té a nechtěj mi vrátit prachy
přitom mám jasně zapsáno 3krát po sobě výměna rotoru
minule mu říkám po opravě to fungovalo cca 30 minut
doma koukám do protokolu a uvedeno od minulé opravy natočeno cca 22 hodin provozu
drzost neskutečná , pokud má někdo odkaz na zákon kde je o reklamacích sem s ním
kontakt na ČOI už mám ,jak mi ted nedaj koruny bude zle
hodně zvažuju ten STILL nebo Hondu
ten Oleo-mac jsem v Mountfieldu zaregistroval...asi za 16tkč (netbook nebo XBOX grátis)...těch 7 let záruky také není k zahození...
netbook nebrat :) mam ho doma :) a Xbox se hodi :) kdyz to odectes treba za prodej tech vecich tak to pak nebudou spatne ceny ne? :)
jj, na netbook ser, sračička neskutečná, máme doma...

20.06.2010, 10:17 |
cezetko | Upraveno: 2010-06-20 10:30:26
Hele před 14dny jsem řešil to samé. Koupil jsem si Hondu za 12900 v akci. Třeba ta akce ještě bude trvat. Ale je to neskutečné pohodlí.
Hlavne uvnitř ten náhon není drát, jako třeba u STIHLu (také jsem nad ním přemýšlel) a je to 4takt 1.6HP.
Velmi pohodlné sekání.
V Liberci mohu předvést, třeba i na tý tvojí džungli. Ale neznamená to, že ti to posekám :-D Mě stačí mejch 1500m.
Bavíme se o:
[ Link ] Záruka 5 let, za předpokládám stejných podmínek jako v mountfieldu. Tzn. že jim to tam 1x za rok dáš na kontrolu (cca 700,- Kč)
Tady jsem se o něm dozvěděl a hned si pro něj šel:
[ Link ]

20.06.2010, 19:53 |
Only_One | Upraveno: 2010-06-20 19:58:32
mám kosu T740 od mountfieldu koupená v roce 96 a od té doby každej rok docela dost v provozu a jen se mění svíčka, filtry a nic víc