Navštíveno 449x

Není tu nějaký programátor, co ovládá javu a knihovnu swing? Něco bych nutně potřeboval udělat, nic složitého, jen taková rutina, za chvilku hotová, já bych to tvořil dlouho a ještě s nejistým výsledkem. Klidně i za nějakou úplatu :-)
Povidej, muzu to zkusit :)
je to takový menší projekt do školy, který potřebuju na zápočet. Mám za úkol navrhnout grafické rozhraní a pak jej realizovat v Pythonu a v Javě + Swing. Nějaké GUI jsem vymyslel, nakreslil si ho, v Pythonu už to mám skoro spáchanéa jde o to ho udělat ještě v Javě za pomocí Swing. To GUI jsem vymyslel jako takový jednoduchý textový editor ala Poznámkový blok, kde je krom hlavního programového okna ještě 5 menších oken, které řeší otevření souboru, uložení, tisk apod - mám to nakreslené, nějak bych ti to poslal. Jde o ten vzhled, nemusí to být plně funkční program. Ahlavně to musí být napsáno ručně bez použití Windows Forms. Troufáš si na to? Jak jsem psal výše, nabízím ti za to odměnu. Díky
No, zkusim na to kouknout, hod mi teda nejakej ten vzor do mailu, jak to ma vypadat :-) mail mam v profilu.