Navštíveno 703x

16.06.2010, 09:58 |
drebb Nechtel jsem byt zaujaty, ale po shlednuti obou konferenci se priklanim k PS Move a celkove k PS.
Jasne, vsechno ukaze praxe, ale z predvadecky vyhral pro me ps. Nelibilo se mi jak si MS vynucoval aplaus atd.... Nevim proc si kupujou zakazniky konzolema zdarma asi vec marketingu, protoze sekacky nejdou na dracku :).
Celkovou prezentaci na poslech i na zkouknuti melo taky lepsi Sony. Jestli cena PS Move zustane (coz pochybuju), tak je to za facku.
No uvidime v praxi, nechci zatracovat xko, ale tady pro me jednoznacne vyhral ps (nic proti xkarum).
Jake jsou vase dojmy?
Moje dojmy jsou dobré hlavně proto, že už vím, kdy mi skončí nekonečné čekání na Gran Turismo 5. Vychází 2. listopadu 2010 :o)
[ Link ]
čoveče vůbec netuším o čem to mluvíš.. :-D

16.06.2010, 10:05 |
drebb jen musime doufat jestli termin gt dodrzi, ale snad jo
chjo, a ja si porad rikal nekoupim si PS3, koupim si stolni BD prehravac... asi je na case zmenit nazor :O)
První pořádný záběry z replaye, je vidět jak proti Prologue zamakali a všechno chodí, ladí a vypadá super :o)
Jediná blbá zpráva je 800 aut přejatých z GT4 a jen 200 v plné kvalitě.
[ Link ]
Funglnová severní smyčka Nürburgringu:
[ Link ]
Trať Top Gearu na letišti v Dunsfoldu:
[ Link ]
jsem rád, že se opět vytáhlo GT5, páč jsem nedávno vyzkoušel ten "předvoj", ale nedařilo se mi najít tu starou diskuzi.
Můj názor je ten, že pokud uplně nepřekopou chování asi tak o 200%, tak to bude jen naprosto parádně vypadající lepší závodní hra, která má k hrám, které si říkají simulátor, hodně daleko, bohužel. O víkendu se pokusím nahodit video z Nordschleife jiného titulu.
crestiku, Prologue je záležitost z roku 2007, necháme soudy až (konečně) vyjde plná verze ;-)
...tak zkus na oplátku vyzkoušet i ty taky něco jiného. Osobně bych to přirovnal tak k NFS Shift. Nemyslím tím zvuky stejné, atd, ale prostě tak na úroveň. Jinak co vím o třech ligách v simech v CR, kterých se účastní nemálo reálných jezdců, tak ani jeden není mladší než tuším 2006