Navštíveno 998x

si myslite o tomhle štípači ?
[ Link ] 2045
zkušenosti nebo tipy v týhle ceně ? vydrží to něco ?
vzhledem k ceně si od toho moc neslibuju - 1x - 2x ročně nejaka ta fůra dřeva

15.06.2010, 20:59 |
JA | Upraveno: 2010-06-15 21:03:58
diky , ale za litr na vikend ( kdyz ho budu pouzivat prevazne o vikendu ) to moc pro me neni , navic nevim kdy budu mit cas , proto ho chci mit doma
jde o woodster lh 45
[ Link ]

15.06.2010, 21:09 |
JA | Upraveno: 2010-06-15 21:14:09
celkem krátký polena...no ale když si je tak nařežeš...celkem tady platí,že čím míň stojí tím míň užitku..ale na občas asi v pohodě..
jinak si ho lidi prostě u mě pučej a pak si ho koupěj...ale maj to vyzkoušený..
jj , ale jsem ze sev. Čech a v tuto chvili nemam nejak moc casu nekam jezdit , pujcovat , zkouset atdd. proto se ptám , ale díky za nabidku a radu

15.06.2010, 21:52 |
Verano | Upraveno: 2010-06-15 21:56:31
mám štípač na půjčovně, jinak ústí nad labem a na víkend se platí 1 den takže do 5ti kila by ses vešel
ja: koukám že i prodáváš stroje,měl bych nějaký na prodej hodně pěkný stav za hodně dobré peníze,kdybys měl zájem tak sem na mailu,napíšu víc
meli jsme od teto znacky ten velkej vertikal na metrovy polena a nikdy vice , nastesti koupeno v kamenym krame a pri treti reklamaci vraceny love udajne jich prodavaji mraky a vzdy vpohode asi jsme trefily na spatny kousek kazdopadne po zkusenostech uz se kamaradime akorat s kalacem
kdyz to bylo novy zvladlo to tak dve auta dreva a pak se to jen sralo teda zavada byla podle me furt ta sama proste to nemelo tlak a servis to nedokazal opravit

16.06.2010, 07:08 |
TUNER No nevim,tyhle hydraulický obstarožní a hlavně pomalý štípačky......
Kuželovou štípačku nikdo neznáte?? Je to super věc ;-)
Trn vyrobí každej šikovnej soustružník,ale chce to pak ještě zušlechtit a nebo se dá v pohodě koupit...
[ Link ]
JA:kde sidlite? v kontaktech to neni napsane...potrebuju pujcit vodni rezacku na obklady

16.06.2010, 08:51 |
JA Verano
no tak šup s tim do emailu...pošli co máš a jedem
cena je pro chataře,samozřejmě mám i na den ale takhle to v pátek odvezou a v pondělí ráno vrátí za litr..
jozamucha
sem to myslel všeobecně,že si to prubneš z Rentu někde u tebe a pak koupíš
TUNER
no ty chatařský malý polena se štípnou na 4 nebo i 6 kusů klínem...tohle je asi na velký a tvrdý...
kdyz uz budes brat nejakou stipacku, tak at ma aspon 5t. 4tuna ma problemy s vetsima spalkama... Ta moje 5ti tuna ma max delka spalku je 55cm a spalek o prumeru cca 40cm neni problem...4tuna by si ani neskytla... je to vyzkouseno..
otcovi jsme dali k narozenínám kuželovou štípačku a je to mazec s ní dělat.
ja štípal dříví s timhle
[ Link ] stoji kolem 12ooo,-
ja: sem ted v recku az priletim poslu ti to co mam

17.06.2010, 10:09 |
JA verano OK