Nedávno jsem se díval na Micánka v Olympii, motor 1.8, 105 KW.
Máte s tím někdo zkušenosti, i co se týče kvality auta, jízdních vlastností atd.? Čuměl jsem, že cena byla něco okolo 420 000 Kč.
Díky
Jel jsem zkušební jízdu loni, protože jsem ho chtěl koupit ženě. Prosotr velmi velkorysý jak vpředu, tak neočekávaně vzadu - seld jsem si fakt v pohodě za sebe, kufr jako každý sedan dnešní doby - malá díra, ale slušný objem, tak akorát.
Motor - jede dobře, ale ve vysokých otáčkách a- tomu pak bohužel odpovídá spotřeba. Co mě překvapilo, byly tupé brzdy, na razantní brždění chtělo pořádně zatlačit na pedál.
Na okruhu asi 12km od Olomouce do nějaké vedlejší vesnice jsem jel 2x - jednou alias klobouk - 8,0/100, tedy dost dobrá spotřeba s ohledem na krátký úsek a časté řazení a pak ještě jednou tak trochu opstřeji - asi 8,7/100, co si matně pamatuji.
Palubovka je o zvyku, klasický japonec. pro mě dobré auto... Ale závodník to není.
Jestli není možná lepší volba Civic 1,8 SPort za stejný (podobný prachy) - motoricky je to živější a spotřeba o něco lepší.jen ten dyzajn je takový Marťan.