Navštíveno 683x

Ahoojte měl bych dotaz, jestli někdo neví odkud sehnat palubák do Felicie 1.3 MPi ...Děkuji
v inzerci, a to dost blbě. Ceny 500-5000, kdo ví co má, za levno to nedá (já ho mám :-) ). Osobně si myslím, že už je zbytečnost to tam dávat, dá se bez toho obejít a případné info si zjisti jinak a levněji, bez případných zásahů. Já ho využíval hlavně na to, že jsem to měl zaplé na dobu jízdy, jak dlouho jedu do práce, jestli jsem udělal rekord nebo ne :-))
crestik: Aha takže jsi vlastně lámal rekordy :D:D:D...No a jen taková otázka když ho tam máš teda jen na to nechceš ho prodat? :)
Aha...No trošku mimo mojí představu ohledně ceny no :( Jinak bych ho samozřejmě bral cca do 3 000,-- A tohle je přímo tvůj inzerát jo??
nééé, to jsem jen tak našel
zkus felicia klub;-) ,tam někdy sou. teď se tam jeden prodal myslím za 2900
Noo budu zkoušet ještě něco najít, ale levněji :) Protože za tu cenu mám na feldu spoustu další užitečnějších věcí :D:D Uvidíme, ale díky za ,,NÁHLED''
Já mám dva a jeden bych možná pustil. Leží mi na ponku v krabici. Je nově zrevidovaný a přezkoušený v APRI.CZ, jen není k němu kabeláž (což nová je za cca 800,-)
M@rtin: A kde by se dala sehnat ta kabeláž?

14.06.2010, 12:09 |
Rudi a kolik stojí novej v originále?

14.06.2010, 13:51 |
Skury Rudi: Firma Apri už dáááávno ukončila výrobu a nedávno ukončila i podporu. Takže asi tak.
Kupinka: www.apri.cz, loni mi dodali novou na 1,3 MPi
Skury: Nevím jestli ukončilo APRI podporu, ale před dvouma měsícema jsem jim poslal dva na opravu a bezproblému bylo opraveno