Navštíveno 867x

13.06.2010, 10:37 |
rcman Ahoj,
nechete se někdo z Vás podívat do Zoo v Berlíně? Je to od Student Agency na termín 14.8.2010. Cena za osobu 1500kč (za dítě 1000kč). Plus k tomu vstupný do Zoo. Bude se kupovat skupinová vstupenka, tak to nemusí bejt tak strašný.
Neprosil bych o to, kdybych nezjistil že je tam málá účast lidí a já už to koupil přítelkyni k narozkám, a ted bych jí nerad sklamal když to zrušeji.
Když bude mít někdo zájem a bude chtít víc info tak tady
[ Link ] ...
Děkuji za případnou pomoc.

13.06.2010, 13:23 |
maxov čeče nevím,ale myslim si ,že dost drahe teda...ale jinak je to tam pěkny,hlavně to akvarium,byl sem tam minuly rok

13.06.2010, 13:31 |
swep vstupne je celkem levne, rozhodne levnejsi nez tady v rotterdamu a na skupinovou by to mohlo byt mnohem levnejsi, jen ta doprava..

13.06.2010, 13:34 |
rcman maxov: Tak je to názor. Zase když to vezmu tak že se po mě jenom chce abych se včas dostavil na autobus. A potom včas na odjezd ze zoo. A nemusim vůbec řešit ňáký problémy a starosti během řízení atd.
odkud jsi? z Prahy je Berlín cca 350km, což je 700km cesta. to při cestě v nějaký naftě na těch 1500Kč vyjde a ještě ušetříš za druhou osobu. ale je fakt, že máš tu starost s autem

13.06.2010, 13:41 |
rcman Luke_288: Jsem z Prahy. Problém je vtom že momentálně žádný svoje auto nemám, Mám max. možnost si půjčit z práce. Ale když sečtu ty náklady a nervy, že mě třeba nakonec v práci řeknou že nejsou zrovna auta na půjčovně. Tak to rači tohle pohoda řešení.

13.06.2010, 14:58 |
JR Jak pise Lukas, kdyz bych jel, tak autem. Nedivim se, ze je mala ucast, kdyz je to predrazeny jako krava.
nafta/benzín +známka +parkování... nedostane se na menší cenu moc :P
cena za osobu- 1500Kč. jede s mladou, tzn 3K. Berlín je v Německu, co jsem projížděl Německem nikdy jsem si dálničku nekupoval, žiju v tom, že tam není nutná. nevidím žádnou položku, která by mi to dostávala na ty 3K. cena vstupu se stejně hradí zvlášť
Tohle me prijde zbytecny resit, chce jet busem, tak ho nepremlouvejte :)
Chapu ze clovek nemusi nic resit, v autobuse si odpocine, nemusi resit cestu, pocasi, objizdky, parkovani a buhvi co jeste :)
Nehlede na to jet tam napr. ja, tak 11l/100km benzinu, tj. 77l na cestu, což máme 2300,-Kc + pripadna dalnicni znamka 250,- + parkovani u zoo, atd. Usetrim mozna stovku? Za tu to fakt nestoji :)
kua co máte všichni s těma dálničníma známkama v Německu?
Luke: ne vsichni maji CZ dalnicni znamku ;)
jj,Praha směr Dresden :-)

13.06.2010, 15:52 |
JR jeste zacnete do cesty pocitat poviny ruceni a potahy autosedacek. Dalnicni znamka je vec,kterou by me nenapadlo nekdy nekam pocitat.

13.06.2010, 16:17 |
rcman Ptal jsem se, jestly nechce jet někdo taky...
Kdybych chtěl vědět jestly je lepší jet autem nebo takhle, tak si to taky dokážu sám spočítat že s Octávkou v naftě nemá cenu vůbec řešit nákej bus.
By mě zajímalo jestly takhle někdo přemýšlí když si chce stáhnout náký CD na černo z netu?
Hele a co si to jít rači koupit?
Asi jasný, co se mě víc vyplatí...
Nikdy jsem neměl čas si zajet někam na dovolenou a ani mě to třeba nesere. Tak nevim co to jsou tři tisíce za jeden den. Kde to pro mě má stejnou hodnotu a odpočinek jako pro někoho tejden u moře za 15tisíc.
...když už jsme u toho dojčlandu, když mě zastaví obyč hlídka, (jak se teď řeší ta údajná "šikana" vůči českým řidičům), maj právo mi při prohlídce věcí vlézt do osobního notebooku? No, ehm, jde o to, že všechen SW tam nemám legální.

13.06.2010, 17:29 |
Rudi Nikdy sem neviděl, že by lezli někomu do notebooku, hlavně, co by tam hledali :-) Max. ti prolezou věci, peněženku apod.
Jinak to, proč je malá účast je jasně kvůli ceně, když tam má jet 4 členná rodina a má auto, tak jí to vyjde o dost levnějc :-)
JR: no jiste,ono samo jediny naklady na to auto jsou jen PHM,ze? Gumy se nesjizdej,olej a kapaliny taky menit nemusis,o brzdach a dalsim spotrebaku ani nemluvim. A pojistku mas nejspis taky zadarmo.. Ach jo,to sou zase uvahy tady.:-/

14.06.2010, 10:35 |
JR Klobouk: Pokud uvazujes takhle, tak ti holt nezbejva nic jinyho nez jezdit tim autobusem ...

14.06.2010, 15:18 |
DaveF a právě proto, že tohle všechno musíš zaplatit majiteli autobusu + plat řidiče + jeho zisk+ další tak to pak stojí kolik to stojí
u svýho auta sice zaplatíš jen palivo, ale pokud si dlouhodobě spočítáš náklady na 1km tak to vyjde nepochybně dráž než ten bus :-)
by me zajimalo, kudy ridic kouka ven, kdyz mu kazdy cestujici koupi dalnicni znamku :-)