Navštíveno 1139x

13.06.2010, 00:39 |
Losky Ahoj, neviděl někdo z Vás dnes nehodu motorky na náměstí v Brandýse asi okolo 18hod? Jedná se mi zda někdo nepořídil fota, já bohužel ležel na zemi neviděl jsem, co se dělo okolo:( Ale prý jsem měl velkou šou:)))))
to sis bandita teda moc neuzil.CO se stalo nekdo ti nedal prednost?

13.06.2010, 10:41 |
Losky | Upraveno: 2010-06-13 10:46:39
jj, jeli jsme s přítelkyní a z ničeho nic auto z protisměru odbočilo na mojí stranu a aby mě nesestřelil, tak jsem na to hamtnul a už to šlo na bok:( Skončili jsme v protisměru, ale naštěstí nic nejelo a já už zůstal na zemi:) Budíky, nádrž, podsedlový plast, řiditka, páčka spojky, světlo, blikač, hadry,nejde natočit, vše je k.o. Naštěstí tam byla kupa svědků a i ten mlaďas se přiznal, že mě neviděl. Ale asi na motku už kašlu, jezdím většinou ve dvou a nechci znovu zažít ten strach, že jsem přítelkyni ublížil...
tak hlavne ze se vam nic nestalo motku vem cert

13.06.2010, 11:10 |
Losky Dám to asi dokupy a pak prodám. Přítelkyně z toho má teď velikej strach a já zas o ní. Držela mi kapačku, viděla jak se nehýbu, tak to asi člověku dost otevře oči:((( Mašiny mi je líto, ale je to jen motorka, jen mě štve, že jsem takovej né moc pohyblivej, otlučenej jak otloukánek:))))))))) A dost mě zarazilo, že cordura a při tak malé rychlosti pořádně rozdrbaná (výrobce Zamo)
tak se dej brzo do kupy.Tak Zamo asi nic moc kamos i s mladou minulej rok lehnul v rakousku kdyz se vracel z dovoleny usnul za riditkama slozil to prej okolo 90km/h a kordura jim vydrzela jen na par mistech probrouseny svy par thlin cca 3cm oba jezdej v FLM
Jen dotaz? jel jsi určitě 50?
po náměstí nepředpokládám že by jel víc. mmch je dost pravděpodobný, že tam bude úprava obytná zóna, tzn 30km/h
obytna zona v Brandyse neni, ale jsou tam kocici hlavy, takze opravdu pochybuju, ze by jel rychleji :)
Kazdopadne se dej do kupy a bud rad ze to dopadlo jak to dopadlo ;) take se toho bojim :(
jj, Losky dej se dohromady, v Milevsku ti držíme palce :-)

13.06.2010, 15:53 |
Losky jj, jel, možná ani né tolik. Všude bylo plno lidí i aut, takže žádné střeštěniny, ale nedokážu si představit, že bych spadnul v 90ti

13.06.2010, 15:53 |
Luke_288 | Upraveno: 2010-06-13 15:58:34
hm, takže Zamu se radši vyhnout říkáš?
já se na skůtru vyválel v 70ti v kraťasech a tílku. parádní lišej...

13.06.2010, 15:54 |
Losky

13.06.2010, 15:55 |
Losky fotky moc neřeknou, ale opravdu jsou ty hadry oškubaný pěkně a kalhoty mají díru na koleni asi 5x5 cm skrz

13.06.2010, 15:59 |
Losky Jinak se to stalo na asfaltu, je tam lékárna tak u přechodu vedle vchodu do nějaké restaurace a naproti je parkoviště. Ulice Pražská, asi tak 200m před žel. přejezdem.
Naštěstí to dopadlo dobře, ale bolí mě celej člověk:(
KDyz to boli, aspon vis, ze zijes.

13.06.2010, 19:33 |
Cenda to je bohuzel rozdil mezi kvalitnim oblecenim, nebo kuzi. Ja lehnul ve 120ti a mel jsem jen natazeny trislo, i pres to, ze to byl peknej drzkopad.
S timhle se musi pocitat, kdyz jezdis, tak proste i ne svou vinou nekdy spadnes. A dneska je to na tech silnicich stavem a provozem nebezpecny.

13.06.2010, 20:16 |
Losky Bohužel, dokud to člověk neskusí, tak tomu moc nevěří. Ale něco je jezdit sám a něco pořád ve dvou, to člověk má trošku jinou zodpovědnost, ale každopádně ve 120ti v těhlech hadrech bych byl rozškubanej jak hadrovej panák
mm..Na hovno..taky sem motorkar a snazim se nebourat..Bud rad ze ses celej..motorka,nemotorka.
Ja osobne bych na motorku holku asi nevzal.Nebo vzal ale fakt bych si daval bacha.Kdyz si chci ublizit tak at si ublizim sam,ale znicit zivot nebo dokonce zabit slecnu za mnou bych asi neprekous..jak v aute tak na motorce.At by to byla moje vina nebo ne.Kolikrat sem ale videl frajirky na GSX-R treba jen v kratasech a tricku a za nim buchta to sami nebo jen v dzinech a v triku a blbec se chce asi ukazat tak to sni zvedne na zadek a vali si to 200 a holcina za nim vlaje a nevi kde je...tohle nemam rad..

13.06.2010, 21:41 |
Cenda to se ti snadno muze stat i v aute, i kdyz u motorky jsou proste nasledky horsi. Musis vic predvidat, mit kvalitni obleceni, prilbu a nejet bezhlave tam, kde nevidis. Prave kvuli temto situacim jezdim, az na vyjimky, ve dne s dalkovejma.
Pokud ale budes mit neustale strach z nehody, tak si jizdu neuzijes a je to o nicem.
PS: ja spadnul 6x za 11 let, 2x v nemocnici, zvyknes si :-)
Kdyz uz tu resite obleceni, mate tip ? Uz to asi nebude dlouho trvat a neco mi taky pristane v garazi, ale chci se rozune obliknout, aby kdyby nahodou, tak byly aspon nasledky rozumnejsi, jinak obleceni bude na nahace

13.06.2010, 21:51 |
Timbo johanik: koukni u louise nebo v polu nebo hein gericke. vsichni maji velky vyber a ruzne cenove kaegorie kazdy si tam vybere,

13.06.2010, 21:52 |
Cenda PSI, Wintex, pro bohatsi Dainesse, Alpinestar ... asi bych se nebal i 4SR. Lip kuzi, perforovana+termopradlo do chladu a na teplo spodni pradlo, co saje pot. Na nahaci to treba bude vypadat divne, ale pri pripadnem padu to ocenis + ve vetsi rychlosti to na tobe nevlaje jak stary spodary od babicky.
Johanik ... co konkretne by melo pristat v garazi?
jinak ja lehl minuly rok v Moste v cca 120 a dobry :-) sice kuze (Dainese) uz nevypada jako nova, ale Lukaash zdravej :-)
0:48
[ Link ]
johanik: cena/kvalita tak bud MBW nebo 4SR a kuzi sam mam druhym rokem kuzi od MBW a nemuzu si to vynachvalit nekde ani naznak ze by se paral nejakej sev a uz jsem videl ty kombosky i po crashi na okruhu a dobry jinak mbw zajistuje i servis kdyby si nekde probrousil sev pri crashi atd a ceny opravy prijatelny
Lukaash: zrovna dneska jsem na to video koukal :-D kdy se pujdem zase svezt volny jizdy jsou za chvili :-)
johan: řeším to samý. na delší cestování se obleču u PSÍ, do města asi koženou bundu 4SR a nějaký kevlarový džíny...
JEstli to vyjde, tak pristane Yamaha Bulldog. Jinak diky za tipy, zkusim to omrknout