13.06.2010, 09:39 |
rcman Je těžko reálný vydělávat si klikáním na reklamy atd. Před nákou dobu jsem se takhle postupně zaregistroval na tyhle věci, v podstatě mě už štvalo jak ti všude píšou že to hrozně funguje a vydělávaji si měsíčně ohronmý cifry peněz...
A výsledek? = Registroval jsem se asi na deseti takovejch portálech a první měsíc jsem byl rád že přišlo pár emailu z odkazem na reklamu. Pak už nechodilo vůbec nic. Takže na těc mejch účtech jsem se ani nepřiblížil náký částce cca 200kč pro vyplacení odměny. Jediný za co ti opravdu trochu lépe zaplatěji, je nalákání dalšího vola jako seš ty.
Když to schrnu... Peníze nerostou na stromě! A když myslíš že ti je dá někdo zadarmo, tak by ses měl jít nchat vyléčit!
já přesně z důvodu jako rcman jsem se kdysi registroval mam pocit na buxto. sehnal jsem si autoklikací program a během asi dvou měsíců to naklikalo těch 10dolarů co bylo minimum na proplacení. nedovedu si představit trávit tim fakt čas, ale těch 10dolarů ti to sice ukáže na jejich stránce na tvým účtu, ale nikdy nepřišly.