Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jakou Myš k Ntb

o Navštíveno 578x o
o 11.06.2010, 10:25 | cr4sh3r
Jelikož už jsem odvařil druhou myš za tenhle měsíc (ukroutil jsem kábl) tak se ohlížím po bezdrátovce. Jenže nevím jakou a bojím se té váhy s těma baterkama.
Tak bych potřeboval poradit jakou bezdrátovou myš koupit.
Požaduji:
-Nechci žádnou "mikro" myš, nejlépe něco mezi potkánem a myší :)
-Výdrž baterek aspoň měsíc
-Na ntb mám BT tak by bylo plus kdyby si na to mohla napíchnout, pokud nebude umět, tak ten malej přijímač do USB
-Cena do těch 7kil

Sám bych si nějakou vybral, ale nemám zkušenost laser/optika, co je na tom líp?

o 11.06.2010, 12:15 | haskyvr6
Já mám k notesu Gigabyte [ Link ] z kameného krámu za asi 380,- Kč, baterie přiloženy a používám denně (cca 2-5 hod) a už přes 2 měsíce a dioda signalizující vybité baterie pořád nic. Super se drží, přepínatelná citlivost a je lehoučká. Vysílač se dá schovat dovnitř myši. Jsem vážně spokojený :-)
o 11.06.2010, 12:24 | cr4sh3r
Nikdy žádnej problém s ní? Neodpojuje se nebo něco? A má ten malej přijímač do USB? A to třetí tlačítko co má je předpokládám mačkací kolečko?
o 11.06.2010, 12:32 | haskyvr6
Vubec nic, vše šlape jak má, ani jednou jsem nepoužil tlačítko ze spodu k připojení. Přijímač je ten malý, kouká z USB asi 3-4 mm, mačkací kolečko samo taky a ten stříbrný knoflík za kolečkem je přepínání citlivosti 1600/800 dpi, taky příjemná věc.
o 11.06.2010, 12:38 | cr4sh3r
Jenže, v TSbohemce ju nemaj, maj tam jenom novějšího brášku M7700 a ta je laserová. Ví někdo co je teda lepší? V testech píšou že laser, ale zase co čtu zkušenosti na CZC tak to spíš záleží kdo jak to má vychytaný, někdy optika, někdy laser. S myší nejezdím na kvalitním povrchu, jako podložku mám: postel, loketku u křesla, atd...
o 11.06.2010, 12:44 | Bladzej
laser žere krapet víc než LED.
o 11.06.2010, 13:54 | maresk | Upraveno: 2010-06-11 13:58:54
mám Microsoft Bluetooth Notebook Mouse 5000, mám ji asi rok a půl, když do toho strčím kvalitní baterky, tak 3měsíce není problém, chodí perfektně, nedávno jsem ji kupoval kamarádovi tuším kolem 400Kč, myš je to celkem malá, ale ač mám velký ruce, je to pohodlný :-)

ad podložka - k předchozí kryse jsem si pořídil Belkin Mouse Trap a max. spokojenost :-)
o 11.06.2010, 14:12 | Kamil
mám Gigabyte GM-M7700 a maximální spokojenost. Maličkej přijímač, který nepřekáží, fajnová výdrž (původní bat. set jsem měnil po více než pěti měsících) a do ruky sedne taky fajn.
o 11.06.2010, 14:43 | zipp
tu gigabyte mám taky, je perfektní, ale je to malá myš, takže neodpovídá tvým požadavkům
o 11.06.2010, 15:01 | axetom
tohle se mi delo s mysma a4tech. pak sem koupil razer deathadder a od te doby nevim co to je problem s mysi:)))
o 12.06.2010, 09:34 | macomb
[ Link ]

Mám tuhle a taky zatím spokojenost, mám ji skoro 3 měsíce, baterka frčí a to vůbec ji nevypínám, ani na noc. Každý den trávíme u počítače aspoň 3 hoďky. Sice občas problikne červená diodka, hlásící slabší baterku, pak zase nic, ale věřím že ještě nějakej metr to určo vydrží ;)

Myška je menší, takže výhoda pro převoz, třeba mi zase nevyplní celou dlaň, ale nikdy jsem si nevšiml, že by mi byla nějak nepohodlná.

Jinak je přesná a s žádným povrchem jsem nikdy neměl problém, ikdyž na skle třeba jsem to nezkoušel :) Ze "spánku" se probouzí téměř okamžitě.

Výhoda je "nano" přijímač, kterej vůbec nepřekáží ;)
o 12.06.2010, 10:05 | cr4sh3r
Tak vybrána Gigabyte GM-M7700, snad bude spokojenost :)
o 13.06.2010, 23:59 | Daryl (A)
Mám logitech ... Nevím označeni ale je to ta nej pro ntb cena kolem 700 nano přijímač. Co vidím kolem sebe ostatní znacky jako trust gigabite a podobný shity a jak se s tím lidi vztekaj ... Neměnil bych.
o 14.06.2010, 08:30 | Kamil
Daryl - podobně jsem na tom s Gigabyte :) Když jsem viděl jak kolegům a kámošům v okolí (ne)fungovali Logitechy (přesně v ceně co uvádíš), tak bych do Logitech myšky vážně nešel
o 14.06.2010, 12:11 | Daryl (A)
zajimavy .. jeste jsem nepotkal logitech co nefungoval ... teda pokud mu nedosly baterky :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4211 sekund.