Navštíveno 507x

ahoj, vím že to tu bylo hafokrát =) ale musím koupit nějakou tv tak chci radu jakou a jakej tuner vybrat. potřebuju aby mě tv fachala s kartou skylink a já nevím jakej tuner by měla tv mít aby vše jelo jak má a abych měl hlavně kam tu kartu strčit :-D.poradíte? chci něco s uhlopříčkou větší jak 100cm. díky moc =)
co třeba tahle je dobrá??
[ Link ] díky =)
Něco mi řiká, že je lepší se zeptat v obchodě...

10.06.2010, 20:42 |
rcman Tohle je nic moc rozlišení. Chce to alespon tak 1920x1080. Tuner musíš mít DVB-S na satelit. To má hodně tv. Bohužel ta co si tady hodil vyoadá že má jenom normální tuner(DVB-T) a možná nákej na kabelovou telku (DVB-C).
[ Link ] tahle má třeba satelitní tuner. Na to aby si tam mohl ale použít tu kartu Skylink co máš. Budeš asi ještě muset koupit takovej nástavec do kterýho strčíš kartu a to pak do tý telky. Nevim jak se to přesně jmenuje (nedávno se to tady probíralo).
[ Link ] = Taohle bych si klidně i koupil. Samozřejmě to chce ještě hodit na net a skusit možná o něco lepší cenu. Ale jinak by ti mohla stačit.
Prady2: děkuju za radu bez tebe bych to nevěděl,v obchode ti řeknou cokoliv aby prodali!! a pokuk tomu nerozumím tak se zeptám lidí kteří tomu rozumí a nebudou mě lhát kvůli profitu!!!
Rcman: díky moc za radu,na tomhle foru se najde už jen málo lidí co poradí a neremcaj!:-D díky

10.06.2010, 20:57 |
rcman RE5PECT: Nemáš zač. To víš, no. Je to tady diskusní fórum. Dá se čeka že se občas začne diskutovat...
Jinak ale dobrá věc v Electroworldu je to pojištění Happy něco, proti poškození atd. Zatim jsem si jí vždycky uzavřel a naštěstí jí nevyužil. Ale kámoš si tam semnou byl kopovat PSPéčko, dal na to taky pojištění. A ani né tejden tam šel z rosekanym displejem, a úplně bez problémů mu to vyměnili. Nečekám že bys tam chctěl tahat telku, ale zase nikdy nevíš co se může stát...
zetra se na to poptám, pojištení vyřídím mám něco podobného na navigaci v datartu a reklamace byla blesková =) a mam wii tak se bude pojištění hodit pokud někdo upustí ovladač! :-D
RE5PECT: Pokud chceš radu, tak tu už všechno napsal rcman, potřebuješ DVB-S, ale pokud to chceš použít na Wii a podobné věci, tak ber televizor s FullHD...
Promiň, jen mi to přijde, že se tu za chvíli lidi začnou ptát, i jak si utřít zadek...
chápu tě, ale myslím že když kupuju věc co stojí pomalu 30 tis, tak je dobré se zeptat těch co tomu rozumí.