Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > rada plazma

o Navštíveno 507x o
o 10.06.2010, 20:07 | RE5PECT
ahoj, vím že to tu bylo hafokrát =) ale musím koupit nějakou tv tak chci radu jakou a jakej tuner vybrat. potřebuju aby mě tv fachala s kartou skylink a já nevím jakej tuner by měla tv mít aby vše jelo jak má a abych měl hlavně kam tu kartu strčit :-D.poradíte? chci něco s uhlopříčkou větší jak 100cm. díky moc =)

o 10.06.2010, 20:25 | RE5PECT
co třeba tahle je dobrá?? [ Link ] díky =)
o 10.06.2010, 20:42 | Prady2
Něco mi řiká, že je lepší se zeptat v obchodě...
o 10.06.2010, 20:42 | rcman
Tohle je nic moc rozlišení. Chce to alespon tak 1920x1080. Tuner musíš mít DVB-S na satelit. To má hodně tv. Bohužel ta co si tady hodil vyoadá že má jenom normální tuner(DVB-T) a možná nákej na kabelovou telku (DVB-C).

[ Link ] tahle má třeba satelitní tuner. Na to aby si tam mohl ale použít tu kartu Skylink co máš. Budeš asi ještě muset koupit takovej nástavec do kterýho strčíš kartu a to pak do tý telky. Nevim jak se to přesně jmenuje (nedávno se to tady probíralo).

[ Link ] = Taohle bych si klidně i koupil. Samozřejmě to chce ještě hodit na net a skusit možná o něco lepší cenu. Ale jinak by ti mohla stačit.
o 10.06.2010, 20:52 | RE5PECT
Prady2: děkuju za radu bez tebe bych to nevěděl,v obchode ti řeknou cokoliv aby prodali!! a pokuk tomu nerozumím tak se zeptám lidí kteří tomu rozumí a nebudou mě lhát kvůli profitu!!!

Rcman: díky moc za radu,na tomhle foru se najde už jen málo lidí co poradí a neremcaj!:-D díky
o 10.06.2010, 20:57 | rcman
RE5PECT: Nemáš zač. To víš, no. Je to tady diskusní fórum. Dá se čeka že se občas začne diskutovat...

Jinak ale dobrá věc v Electroworldu je to pojištění Happy něco, proti poškození atd. Zatim jsem si jí vždycky uzavřel a naštěstí jí nevyužil. Ale kámoš si tam semnou byl kopovat PSPéčko, dal na to taky pojištění. A ani né tejden tam šel z rosekanym displejem, a úplně bez problémů mu to vyměnili. Nečekám že bys tam chctěl tahat telku, ale zase nikdy nevíš co se může stát...
o 10.06.2010, 21:01 | RE5PECT
zetra se na to poptám, pojištení vyřídím mám něco podobného na navigaci v datartu a reklamace byla blesková =) a mam wii tak se bude pojištění hodit pokud někdo upustí ovladač! :-D
o 10.06.2010, 21:29 | Prady2
RE5PECT: Pokud chceš radu, tak tu už všechno napsal rcman, potřebuješ DVB-S, ale pokud to chceš použít na Wii a podobné věci, tak ber televizor s FullHD...

Promiň, jen mi to přijde, že se tu za chvíli lidi začnou ptát, i jak si utřít zadek...
o 10.06.2010, 21:36 | RE5PECT
chápu tě, ale myslím že když kupuju věc co stojí pomalu 30 tis, tak je dobré se zeptat těch co tomu rozumí.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3993 sekund.