tykeev: jo,já to tam znám dobře.. :-) jezdím tam asi 16 let.. :-) jenom letos jsem to díky počasí ještě neprubnul..teda resp.včera jsem otevřel večerní sezónu..
takže voda včera kolem 20:00 cca 19-20C´ u dna odhadem tak 16C´ale na plavání super!
xSam:
1)je to pravděpodobně asi nejlepší koupání v okolí (nejen)Prahy.Čistota a schopnost samofiltrace místní vody je bezkonkurenční
2)množství lidí je daň za kvalitu vody i prostředí a oblíbenost.
3)pokud si člověk vybere nejfrekventovanější dobu příjezdu,jsou kolony prakticky všude.ne jenom na Lhotě.
Ovčáry jsou na mě moc rybniční(i když to taky jde,ale není to tam tak hezký jako Lhota a miliarda lidí je tam taky).Mlíkojedy a Free-D-bar o to fakt nestojim a skočit si na kabelovou špulku,nebo starej kočárek to taky zrovna nemusim,o blbym parkování nemluvě..
5)jako alergik si nemůžu bohužel dovolit vlézt do čehokoliv a úroveň prostředí pro mne taky není zanedbatelná záležitost,takže já si radši zaplatim parkovný a vlezný a nějaký místečko si vždycky najdu..pořád lepší,než bejt v proch..Podolskym bazénu s chlorovanou vodou..
:-)