Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > OPEL VIN

o Navštíveno 704x o
o 10.06.2010, 12:44 | Harryp
Neuměl byste prosím někdo zjistit podrobnější info dle VIN k vozidlu Opel Corsa? W0L0XCF6826119610

o 10.06.2010, 16:09 | rcman
Co sahají mě zkušenosti, tak Opel to vždycky bylo nic moc info co se dalo zjistit podle VIN čísla.

Co přesně by si chtěl zjistit? Poslední servis? Servisní historii? Poslední stav kilometrů?

Jde taky o to, kde to auto bylo vyrobený a provozovaný. U nás se třeba moc na zápis do pc nehraje. Většinou si někdo pořídí auto, po dobu záruky jezdí do značkovýho servisu a hned jak nemá záruku tak hned do garáže ke známýmu apod. Tam všechny zápisy do pc končí!

Auta z Německa jsou na tom obvykle lépe. Protože se na kvalitní origo servis potrpí. A tak pak je o tom autě možnost zjistit více informací.

Ovšem Opel nikdy neměl moc propojenou sít v servisech. Nakonec seš rád když tě číslo VIN hodí alespon do přesnění roku výroby a karoserie a seš schopnej si podle toho vybrat náhrádní díl.
o 10.06.2010, 22:14 | brenky
možná Ti pomůže tohle:
[ Link ]
o 11.06.2010, 14:25 | Harryp
Díky za tipy. Našel jsem nějaký dekodér,který mě řekl alespoň verzi,rok atp. a to dámě ,která to potřebovala stačilo :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4437 sekund.