Navštíveno 547x

09.06.2010, 09:41 |
rcman Ahoj, chci se zeptat jestly se zde najde někdo kdo má založené ING konto? Jak je sním spokojený?
Chtěl bych si ho založit, ale nemám moc času tam zajít osobně a po netu nemám moc důvěru dávat tolik svých osobních do formuláře a odesílat jim to na zpracování.
Jak jste to zakládali vy?
Děkuji za rady...

09.06.2010, 09:55 |
J-T. Mám ho asi 4 roky, zakládal jsem ho po netu a naprosto v pohodě.
Jeden z mála účtů, který nelákal na vysoké úroky aby je pak následně snížil. Dle mě z dlouhodobého hlediska nejlepší volba.
BTW: Trošku nechápu tu paranoiu co tu poslední dobou čtu na fóru… Přijde mě, že některým lidem nedochází že máme 21. století …

09.06.2010, 10:15 |
rcman J-T. : Děkuju za odpověď. Máš pravdu, je 21. století. Ale denně se ujištuju a přesvědčuju o tom že práce z informacema na internetu je už na vysoký úrovní zabezpečení. Ale zase mě to sem tam naruší náká nepříjmná zpráva, že někdo udělal stejnou přihlašovací stránku, jako má moje (nebo jiná) banka. A tim pádem mu odesílám sakra dost soukromou info, kterou neřeknu vlastně normálně nikomu.
Stává se to dnes a denně. Ale i tak si taky myslim že se neni čeho bát, když si všechno kontroluješ a dáváš si bacha kam co píšeš a odesíláš.
I tak v každym zůstane ten malej kousek strachu a pochyb co když tohle, a támhleto...
Jsme jenom lidi...
Mám ho taky, založení přes internet proběhlo hladce. Úročení dobrý, používám ho navíc jako start pro investování do ING fondů. Má určitá omezení, ale jak říkám, pro mě slouží jako spořící účet, ne na běžné finanční operace typu placení nájmu.
ta paranoja je pochopitelná vzhledem k tomu co vím
o tom jak se prodávaj databáze informací
mám to přímo od člověka kterej toho využívá jako pojištovák (koupí seznam ůdajů a tel. čísel a potom otravujou )
dneska volali ze city bank
nikomu jsem žádné ůdaje nedával
mám ho taky už přes 3 roky a spokojenost, založeno přes internet úplně bez problémů. Úročení dobrý, peníze lze vybrat kdy chceš a bezplatně. Mám ho čistě jako spořící účet.

09.06.2010, 15:03 |
J-T. rcman: V pohodě, nic osobního :-)
Žiju s vědomí, že svéprávný člověk nekliká bez rozmyslu a "čumí" na jaké stránce právě je. A kdo tyhle zásadní pravidla nedodržuje, tak mu nepatří občanka natož kreditka :-)
Midi34: Předpokládám, že si nemyslíš, že když půjdeš podepsat něco osobně na pobočku, že se tvoje kontaktní údaje nedostanou "ven". Jak jsi sám uvedl, bussines s databázemi kontaktů je značný.
Stačí jedna soutěž, jeden podpis smlouvy ... vesměs všude máš totiž malými písmeny klauzuli, že tvoje kontaktní údaje můžou být použity pro marketingové oddělení - stačí jednou podepsat a už to má "každý" obchodník navždy ve své databázi... Pracuju v reklamce tak s několika databázemi občas pro klienty dělám, a divil by jsi se kolikrát se já najdu v databázi firmy se kterou jsem NIKDY neměl nic společného a ani ji neznám :-( Takže jak jsi jednou "uvnitř" opravdu z toho není už cesty ven :-(
mám taky, všechno přes net a docela rychle zašlou písemný dokumenty.
midi: no tak prodaj moje číslo, když někdo volá a prudí mě, slušně ho pošlu doprdele a tečka

09.06.2010, 20:04 |
rcman PS: Ještě mě ted napadlo. Nemáte někdo zkušenost s připojením do ING konta přes Safari a OS Mac os x ???
Abych se tam potom mohl vůbec přihlásit.

09.06.2010, 20:57 |
Cenda stejne je povoleny prevod jen mezi nahlasenymi ucty a z ING konta snad jen na hlavni, kterej udavas pri zalozeni. Takze vycorovani (pokud to neudela typek primo v bance) bych se nebal. Museli by mit zaroven pristup i k tvemu "hlavnimu" uctu.
Mam ho taky asi pul roku. Sice snizili uroceni z 2,5 na dva, ale jinde je hur.
sorry za ot ale je nějaký produkt (platební karta )
kde je sleva na pohoné hmoty ?
ne uvěrová