Navštíveno 658x

09.06.2010, 09:36 |
kupis Dostal jsem velmi zajímavou nabídku na ntb. Jedná se přímo o model HP G70-120EA. Ovšem tenhle ntb je určený jen pro anglii. Co mi může vzniknout za problémy? Chápu, že potřebuju redukci na síťovou šňůru, nebudu mít český klávesy, a systém bude taky EN. Ještě něco?
Sice dostanu nějakou záruku, ale co když mi pak něco odejde, dokážu sehnat náhradní díly? Dík za odp.

09.06.2010, 09:46 |
Zdenek (A)
Budes mit volant na prave strane! ;-)
mám zkušenost s Pavillionem a HP mimo CZ je velký riziko, protože HP servis nechce uznávat záruční opravy z důvodu, že to není určeno na CZ trh :-((( - leda k tomu dokoupit nějakej CarePaq na mezinárodní záruku :-(
jinak od HP bych si už nic z kategorie Home and Home Office nekoupil - z 5 prodanejch Pavillionů dv6000 série se mi na reklamaci vrátily 4ks :-(((
jediný, co od HP uznávám, jsou Business notebooky - u HP Compaq 6510b zákazníka umřela klávesnice, začla se zasekávat F7ka, k booku je koupenej carepaq na 3roky - telefonát na HP support, asi za 2dny přišel balíček, klávesnici jsem vyměnil a starou dle instrukcí ekozlikvidoval :-)