Navštíveno 871x

tak tahá to tady někdo? jednalo by se o přímo o tohle
[ Link ] ale zase páíšou že to má rakouský papíry a prasklý sklo, nic víc jsem nerozluštil a ještě by měl mít křídlo ale nemá..dveře to je jasné... Ja to za dobrou cenu tak prtoto se ptám
Stojí kousek od Mnichova, takže docela dálka. na kolik by to tak vyšlo?
U nas taha jeden chlap a uctuje si 8kc/km . jestly chces mmuzu sehnat kontakt a domluvis se .
Pak taha kamaradky tatik , ale u toho nevim nevim...
dojeď si autem a vraŤ se po ose s druhym s převozníma značkama.. nejlepší varianta
Ještě píšou poničená přední kapota

09.06.2010, 09:39 |
stewe21 | Upraveno: 2010-06-09 09:43:40
hele to auto stoji u nas v meste :-) Rosenheim,z domu to tam mam autom asi 3minuty.
stewe21:
Tak co mu ho jet omrknout, a hodit sem třeba info? Tvoje tři minuty času určitě nebudou tak bolavé, jako kdyby se měl Skylinee (třeba i zbytečně) trmácet do Mnichova...:-)
No problemo,poobede tam zbehnem. Nemam teraz doma auto a mam dojebany clenok.
Otazky sem alebo stewe21@yahoo.de
nejedu já protože neumiím německy...znám jen pár lidí ale ty jsou dost vytíženi..tak nevim jak bych se domluvil na papírech atd....kdybych se tam přijel já...tak Helmut to musí jít ještě odhlásit?
prevozne znacky su otazka maximalne hodinky :-) Tiez mas mail. ;-)
caf,tak som tam teraz bol. Auto je presne ako na foto. Poskodene su dvere,kapota a sklo. Kridlo k autu nieje. motor ide v pohode,nedymi. Bohuzial nieje mozna rezervacia. Ak ta bude este nieco zaujmat daj vediet. Blbne mi mail tak pisem sem. :-)
nejake fotecky

kapota aj dvere a kufor su vyrite napisy :-/

od pohledu to auto je po nehodě na předek a už se tam ani nikdo neszazil vratit mlhovky