Navštíveno 773x

Sledujete někdo Zdendu?Se mi ani kolikrát nechce nikam jít si sednout na obídek,když to vidim co vy na to?

08.06.2010, 21:36 |
Kesam To jsou staré díly sleduje to mladá na kompu každej den snad je to borec :-)
Jo to je alespoň vidíme co tady vaří za hnusy po hospodách.

08.06.2010, 21:43 |
TROY :o) no občas je to zlo a to to nesleduju od začátku )

08.06.2010, 21:49 |
Kesam u nás v hospodě si nedám ani klobásu jelikož ta ti už běží naproti :D
Nevim co je na tom pravdy. Nedivil bych se, kdy by toho byla cast nahrana. Ale obcas je to dost maso, fuj.

08.06.2010, 23:45 |
Zdenek (A)
Neverim, ze by neco bylo nahrane. V hospodach se deji zverstva, ze by clovek neveril. Jednou jsem v hospode videl do kuchyne. Kuchar si plivnul do dlane pecku z tresne a pak tou rukou nalozil nejaky zeli na talir. Je to ve srovnani s jinejma vecma asi malickost, ale presla me chut na cokoliv z te hospody. Nebo jsem byl kdysi na brigade v nemocnicni kuchyni... Ne ze by varili spatne, ale to okolo...! Nechtel bych bejt v ty nemocnici pacientem. Asi bych tam dost zhubnul...... atd..... Nektery veci z toho poradu bylyu vyzivny! Pneumatiky uskladneny v kuchyni patrily k tomu mene hruzostrasnemu ;-)

09.06.2010, 22:45 |
sotek Někdy je lepší do kuchyně raději nevidět. :-/
mě by zajímalo, jak to vypadá tady na rohu u jedný číně v kuchyni ;)
Pane, to maso je nejake tvrde... Vite pane, mame malo psu, tak je meleme i s boudama...

10.06.2010, 09:39 |
Mika SEMTEX :-)), s boudami
Mika se jmenuje moje fenka :o)))
Ale Zdendu uznávám, prostě má trochu jiné představy a místo šmudlyně by chtěl vidět jen ty kuchyně :o)

10.06.2010, 13:11 |
JA dělal jsem jednou opravu ventilátoru v čínský kuchyni...radši si teď dám nudle co dělaj přede mnou..