Navštíveno 767x

na co všechno se dá využít Technics .. :-)

sry není naprodej! nepatří do bazaru, ale "ostatní".. :-)

07.06.2010, 19:54 |
CRK až budeš mít fotku, jak letí z okna, jaks ho nakop, že ti na to leze, tak to sem dej... ale tohle, nuda...

07.06.2010, 20:41 |
Ravo Technics nuda...Milhauzz by mohl ukázat, co umí takovej "kocourek" zničit za audio ;-)
Tak tak, chudáci starý Missiony, který teď odpočívaj ve sklepě :)
[ Link ]
BTW, stejnej kocour ... hmm, že by modrý britky měli nějaký pouto k audio technice? :)

07.06.2010, 22:01 |
bigmat | Upraveno: 2010-06-07 22:06:25
pekny komponenty na takovych jsem kdysi zacinal do dnes me mrzi ze jsem to pustil za pusu:( akorat jsem myval dolby pro reciever a kazetak a cedo novejsi a cele jsem to pustil za 2500 je to tak 6 let spatky schazelo mi ne meho denona ale dneska se na aukru prodavaj porad za slusnou cenu Technic je stara klasika:D Takovy veci uz bych neprodal,ani meho denona uz neprodam kdyz se k tomu nekdo chova dobre tak to ma 10let jako nove a nic se na tom nesere az budu obmenovat tak si dam meho denona treba do garaze...
begmat- je to veterán, mám to asi 15-16 roků, párkrát jsem čistil hlavy a jednou laser. jinak absolutně bez závad.ted stojí už asi 3 roky v ložnici spíš jako dekorace, pouštím si tam spíš jen párkrát z nostalgie.měl jsem taky cuky ho prodat, ale naštěstí jsem včas dostal rozum, :-). je to všechno origo JAPAN žádná malajsie nobo honk kong.
to bylo jeste kvalitni nic se na takovych vecech nesrolo 16 mluvi za vse neznam moc elektroniky co by se za tu dobu nevysrala...Ja mam dnes denona uz 6 let a taky si nemuzu stazovat taky kdyz neco stoji skoro 30 papiru tak by se ty veci nemeli srat..To jsi toho technicse kupoval funglovku co??
jj byla to funglovka za ..cca 16.000,- bez beden. ale poměrně vybavený na svoji dobu. 2x revers, auutomatické nalezení max peak s možností ručního nastavení, automatické stišení na konci kazety a pokud se písnička nanahrála celá, tak se nahrála znovu celá na druhou stranu, časovač, budíky... jen nemá RDS. ale proošel se mnou několik bytů kde jsem bydlel a vždycky si našel svoje místo.. :-)

08.06.2010, 10:27 |
choze nic proti, ale ten kocour by letěl zavřenýma dveřma za tohle....
choze-- to nemůžu je to kočka je to miláček.. a ten technics stejně skoro nepoužívám. nijak m neublíží když na něm leží.. nebo myslíš snad že jo?..:-D
hele tak já si toho Technicse vezmu a dám ti svojí starou věž Sony, pro kocoura na válení to bude stačit ;-)
nene ona by to poznala.. :-D říkám že je to kus nostalgie .. :-) ten nepůjde z baráku i kdybych měl žrát suchý chleba - jak píše BIGMAT kdyby na to přišlo, přijde zabalit a uložit do depozitu do garáže.. :-P
no právě naší kočce Sony nevoní, prej chce něco lepšího :D

08.06.2010, 11:34 |
kulík to naše kočka Soňáka může:D

09.06.2010, 09:20 |
Bucci já tygra zatim na elektroniku nepouštim páč je to divoký malý kotě.... a až bude velkej, tak by to zase rozsed... (mainská mývalí)