Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > návrh dřevníku ?a střechy na něj ?

o Navštíveno 4934x o
o 07.06.2010, 17:42 | jozamucha
chtel bych delat pristresek na drevo , viz obrázek
rozmery půdorys 2,5m x 3m
výška 2,5m a 3m

hranoly oranžové 10cm x 10cm
hranoly šedé 8cm x 8cm
hranoly zelené 6cm x 8cm

jeste budou nejaky podpery atd , ale ty nejsou zakresleny,je neco spatne , co bych mel predelat ???

potřeboval bych na to střechu,chci se zeptat , z čeho udělat střechu ? co nejlevneji ale aby to vydrželo sníh atd,koukal jsem po komůrkovym polykarbonatu nebo takovejch tech vlnovkach plehovejch ( vycházej na cca 150 kč/m2 )

díky za rady a tipy

foto k příspěvku  od jozamucha

o 07.06.2010, 18:04 | Dudelina
Chybí tě tam zavětrování, zelený hranoly (latě) kolmo na vstup a střechu buď ty plech vlny nebo třeba asfalt vlny ( [ Link ] )
o 07.06.2010, 18:18 | Kesam
Pobij to dřevem latěma a dej na to asfaltové došky držej dobře a máš to pokryté hned dřevo natři luxolem at to něco vydrží.
o 07.06.2010, 18:21 | Kesam
Koukni sem hel [ Link ]
o 07.06.2010, 20:17 | tmx.806
jestli to nemas daleko do hradce kralove, tak vymety z Kingspanu. jinak 8x8 na 3m dylky aby to neco uneslo /letosni snih/ je dost malo - 8x12, 8x16 - na vysku samozrejme...
o 07.06.2010, 20:19 | tmx.806
no a jinak samozrejme okoukni svoje okoli - urcite bude spousta inspirace - aspon si das do oka rozmery uz hotovych vazeb - jestli to teda chces delat ze dreva...
o 07.06.2010, 21:45 | jozamucha
co je zavětrování ?
asi jsem měl puvodni obrazek líp popsat , doplnil jsem narychlo pár kót a budou tam jeste hranoly 8cmx8cm ( červený) a růžový hranoly 8x8 cm podpěry
samo , že to nebude jen dřevo na dřevo , ale budou to ještě držet kovový "eLka",sklon bude na 2,5 metrech myslím dostačující - 2 stojny 3 metry a 2 stojny 2,5 metru

Kesam : ja tam prave nechtel davat došky z asfaltu abych to nemusel pobijet prknama , jako pristresek na drevo by stacila takova ta vlnovka plechova nebo plastova

do HK to mám z ruky , jsem ze severu Čech

foto k příspěvku  od jozamucha

o 07.06.2010, 21:46 | jozamucha
jo a délka tech zelenejch bude taky 3 metry ( aby to bylo přes ty šedý hranoly , délka šedejch hranolů dozadu budou 3 metry
o 07.06.2010, 21:49 | Dudelina
Zavětrování jsou ty fialový pásky :)

Jinak nikam nejezdi, na tom neni co podělat.

Důležitý je kotvení do země aby to nehnilo.
o 08.06.2010, 06:43 | jozamucha
na konci hranolu(stojny) u země bude kovový Učko a zněj půlmetrová kulatina ktera se zabetonuje do země
o 08.06.2010, 16:30 | Kesam
My jsme vyvrtali do země 50cm díry svařil jsem učko na roxory a zabetonavali jsme to s fotříkem taky.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3595 sekund.