Navštíveno 709x

07.06.2010, 09:56 |
vypuk Jelikož ten starý příspěvek se tu asi někde zatoulal, tak to "vyřeším" touto formou :)
Nevíte někdo o práci v Praze? Rád bych změnu, protože to, co se děje v mé stávající práci - tak sleduju jak postupně odcházejí všichni, a to z pomalu všech postů.
Vystudována Soukromá střední škola podnikatelská, obor obchodní podnikatel a manažer, s Němčinou si poradím, Angličtina komunikativně, překlady nejsou problém z angličtiny do češtiny, opačně se musím ještě trošku zdokonalovat. Ochota komunikovat s lidmi, učit se nové věci, ŘP sk. B. Komunikativní schopnosti na dobré úrovni. Momentálně jsem zaměstnán jako skladník z důvodu studia na vysoké škole, kterou jsem před nedávnem nedodělal a ukončil studium. Vzhledem k mému vzdělání je, myslím si, škoda, abych pokračoval dále v takové práci a raději si hledal uplatnění jinde, jelikož tahat vozíky a bedny, na to jsem maturitu ani podnikatelku nepotřeboval. Jak jsem již napsal, není pro mě problém se učit novým věcem, chápu rychle :)
Životopis poslat není problém v případě nabídky práce.
Jestli by se něco našlo, tak předem díky. Internet bude taky mým pomocníkem.

27.06.2010, 09:42 |
vypuk Nikde nic? Sice čučím po netu, ale jestli někdo víte o nějakém "kšeftu"... :)

27.06.2010, 10:00 |
Wasp | Upraveno: 2010-06-27 10:06:29
To vypuk : ahoj, zkus mrknout na vshosting.cz a airwaynet.cz vim ze obe spolecnosti hledali a ptali se mne. ;o)
Edit: Co vlastne hledas za praci?
Neznám teda pražský trh práce, ale "SŠ vzdělání, ŘP B, obstojně dva jazyky a komunikativnost", to má každej, s tím se ti bude práce hledat blbě i v Praze. Musíš umět něco navíc, co ostatní neumí :-)

27.06.2010, 12:58 |
vypuk Snoopy - Víceméně nemám představu o konkrétní práci, ale abych byl ve styku s lidma každý den, tedy kromě těch víkendů :)) Baví mě počítače, auta... Prakticky vše. Vím, není to semnou lehké. :)
Mr.Scully - Něco navíc? Podle mě je "něco navíc" umět lidem naslouchat, zařídit cokoliv dle jejich přání a brát na ně ohledy a nesnažit se něco prodat za každou cenu :)
no, jenže to je přesně to o čem píše Scully. tohle umí dneska každej...pokud se nebavíme o práci na pozici pomocnýho dělnika
přesně jako kluci, to co píšeš umím každý a měl si vědět že v dnešní době je maturita jen cár papíru, který ti nepomůže :) ale hodně štěstí

27.06.2010, 19:59 |
vypuk No tak údajema na papíru se řídí každej, je to správné pokud dotyčného neznáte. Pro mě není problém cokoliv, kromě práce s kosmetikou :))
2 vypuk: aj to už je omleté, čo vravíš tu naposled :o) vynikáš v niečom? A tým nemyslím gej záležitosti ako komunikácia s ľuďmi a byť děvka pro všechno, takých Ti na ulici ukážem 10 randomly :o)

27.06.2010, 20:14 |
vypuk Slim - Omleté možná no... V této době je těžké něčím vyniknout. Bohužel. :) Ale snažím se s tím něco dělat, a né čekat až něco samo od sebe přijde, radši budu mít práci kde budu "trpět" než abych seděl na socce a brečel nad tím že práce není.. :)