Navštíveno 1237x

06.06.2010, 20:31 |
nome no dnes jsem byl a docela sem se zhrozil. Když se řekne autosalon tak čekám že tam budou auta + nějakej doprovodnej program. Tady je to naopak doprovodnej program a 4 vystavující automobilky. Běs.. ještě že bylo tak krásně a člověk alespoň uži slunce
jj, četl jsem to na webu, a to ještě jen 2 automobilky ofiko a pak 2 jen dealer, prý o 1/3 míň vystavovatelů, jedu tam pracovně ve středu, ale jinak bych tam nepáchl, regnul jsem se a lístek budu mít za 50,-, ale taky od toho moc nečekám, přijde mi, že výstavy auto/moto jdou v ČR jistě již 3-4 roky do kopru
souhlas, hrůza... importéři šetří ve jménu "krize" kde se dá...
veterány fajn:-)

06.06.2010, 20:58 |
nome jo to je fakt ti veteráni byli fajn, alespoň něco
Je to hruza...ale ono ani ne ze by tak importeri setrili, ale je to spise bojkot proti BVV...Vzdy vystaviste chtelo 400kc za metr ted chcou 1100 plus nesmyslne podminky pro vjezd. Treba jen svetelna reklama s 9ti dratama stoji 30Tis bez DPH...Zajimava politika BVV...

06.06.2010, 21:17 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2010-06-06 21:21:08
Ale i v Praze jsou ty výstavy Motocykl a Autoshow o ničem :-( a tak jsem raději jednou za 2 royk zajel do Lysé, kam to mam 12 km, vlezný zadara a stačí to...
do Brna už dlouho nejezdim, jezdim do Frankfurtu, autem furt po dálnici a fakt to za to stojí, tam může člověk chodit celej den a stejně má co dělat to projít
Essen taky neni špatnej, ale to už je trochu něco jinýho
jo, Essen jsem byl asi 4x a tam se mi to líbilo..... ;-)
Kdo by lezl na nejaky vystaviste kdyz par km od neho se deje tohle?

07.06.2010, 15:54 |
treid taky se divim ze uz tu neni nejaky post, bylo to docela velke :P
[ Link ]

07.06.2010, 17:24 |
Rudi Už ani nepamatuju, kdy sem byl naposled na českým autosaloně. Jezdil sem každej rok Lipsko a vždycky to stačilo. Příští rok nebude, tak pojedu hald trochu dál. Ikdyž ono jestli mám jet 350km do nudnýho Brna nebo nesrovnatelně lepšího Frankfurtu či Essenu 500-600km, tak asi není nad čím váhat...
Dnes jsem tam byl a naštěstí zadara, jinak bych chtěl peníze zpátky. Pavilon A už nebyl, jinak absolutně o ničem.
Hyundai - ač jsem si myslel, že iX55 je velké, tak se do něj nevejdu, u Santa-Fe téměř to samé, ale dalo by se.
Renault - Clio, Megane, Laguna, Coleos, všechny interiéry, přístrojovky úplně na jedno brdo, a když už to nebylo plně stejné, tak to mělo stejné prvky
Ford - asi jediné, co mě trochu potěšilo, S-Max super povedené auto, promyšlené, prostorné, fakt povedený, Mondeo to samé, dobrý auto, líbí, prostorné, prostě OK
Škoda - Fabia RS kdo si to koupí, tak toho fakt nechápu, když jsem viděl ty tvrdé plasty na dveřích a jak už bylo slyšet a vidět že to po pár měsících bude krásně drnčet, neb tam asi není žádný přechod mezi plastem a kovem, sedadla možná ok, ale středový panel a ten ostrý roh, mám omlácený koleno
Jinak nic zajímavého tam nebylo, krom obídka smažáku s bramborama a plzničkou :-)