Navštíveno 1085x

S kamarátom sme zašli von a pri tej príležitosti som si nemohol odpustiť fotku aspoň mobilom. Tie Subará neskutočne nakynuli, keď si trh žiada toto, tak dovidenia... zvnútra nad tým furt žasnem, neskutočné kráľovstvo, ale čo do veľkosti, to je už masaker. Takto veľká bola bývalá Tribeca a to je SUV prosím pekne. Na fotkách môj Legáč 3.0R a nový Outback 3.6R. Vyzerám uňho ako chudý příbuzný :o)))))
P.S.: ako hej, jazdí to krásne, ticho, ale do zákrut to už nie je ten sebevedomý japonec, volant preposilovaný pre slečinky... ako rodinný rájd neskutočné. Sadol som do toho a žasol som že to chcem ako rodinné auto, po presadnutí do svojho som si povzdychol, že som rád za to čo zatiaľ mám :o)
nj, máš recht, to samé je u malých aut, Clio, 207, Fiesta, ty taky pořád rostou, je to prostě divná doba, asi se automobilkám nechce vyrábět úplně nová auta, modely, a tak nafukují a nafukují
Jinak Tribeca mi přijde hooodně divná, takové větší auto, ale ten čumák, to je jak u nějakého prcka, hnus...
Tak vis jak,neni to krasavec na prvni pohled,sice trochu zloustl,ale nahazes tam celou rodinu a jedes cestou necestou.Mne se to docela zacina libit :-D A taky se to nekrade,jedno velke fakt. A urcite 4 kolka je super,i kdyby Ti jen jednou mela zachranit kejhak,stoji to za to.Jinak ja osbne bych i preferoval legacy GT 265 ps. Ale to neresi Tvuj problem :-)

06.06.2010, 20:30 |
hanzz jo, nový Outback 3.6 je fajn.
Jak mi první fotky nového legacy/outback přišly divný (ostatně skoro jako u všech novějších Subaru), tak naživo s tím nemám problém. Myslím, že tak za 6 let si ho jako ojetinu koupím :)
2 cupra.165, hanzz: no ono je to furt škaredé ale hovorím na rovinu, FARBA robí divy. V tej perleťovej bielej to je masaker, to sa mi moc ľúbi. A fakt som sa v tom cítil ako v autobuse, bohužiaľ aj v zákrutách... Subaru už nie je čo bývalo, teda konkrétne u Legacy/Outback/Impreza... BTW. už sa s tým nedajú robiť parádičky, bo aj 4kolka sa sekne keď ju honíš až príliš moc (mohol by som vyprávať) a ručka Ťa tu nemôže zachrániť, nakoľko už aj u Subaru máš debilný čudlík miesto páky... Suma sumárum, bral by som, ale musel by som sa trochu riadiť tým, že to nie je to čo bývalo a určite by som to nevyužil už na také veci, na aké využívam Legáča... :o(
minulou generaci sice nepovazuju za zadnou velkou nadheru,ovsem toto je naprosto obludne,zejmena predek se mi straslive nelibi. (ani na fotce,ani nazivo)
No je fakt ze je to obludarium... kdyz jsem byl na predvadecce, tak zklamani bylo velmi velke... Outback te generace kterou mas ty se mi libil a moc, ale tohle ee...
jinak jako Hightower... s tim nafukovanim je to podivna moda... ale je to tak. Vzdyt je VW: nejmensi auta: golf...: pak ho nafukovali, v te velikosti se najednou objevilo polo...to nafoukli a tak na tehle velikosti muselo dojit Lupo... i to se nafouklo a sup, je tu Fox... :-D vzdycky vymysli mensi řadu
jj taky sem na to koukal, subaru obzvlášť všechny poslední modely velký jako sviň :)

07.06.2010, 14:03 |
hanzz Tak naštěstí u nováho Outbacku nenafoukli jenom auto, ale i obsah motoru :)
2 hanzz: no 244 vs. 265PS pri 3.0 vs. 3.6 mi nepride nijak extra :o) Ma iny priebeh krutiaku, to ano... ale nie tak razantny aby to "stalo za to" :o)

07.06.2010, 18:26 |
hanzz A já myslím, že to docela stačí. Ber to tak, že to není stavěný na nějaký chvilkový nášup, ale na to, aby to jezdilo svižně a hlavně jezdilo pořád a dlouho.

07.06.2010, 18:54 |
hanzz Mimochodem, 350Nm je oproti 297Nm docela rozdíl ... a 3.6 má jenom 260 koní. Těch 265 má Legacy GT. To jen tak pro formu :)
2 hanzz: 5 koni sem alebo tam :o) beriem to z toho pohladu ze som podrazdil za posledne tyzdne uz asi 4 rozne verzie vratane GT a nijak extra sa nelisia... az na podvozok u GT a sportdizlu :o)