Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > V8 z ingotu

o Navštíveno 638x o
o 05.06.2010, 18:06 | crestik
fajn podívaná
[ Link ]

o 05.06.2010, 19:04 | Zephyr
pěkná podívaná, leč jen reklamní tah.
o 05.06.2010, 19:13 | hanzz
Jo, super! To jsem už kdysi viděl a potom jsem to chtěl někomu přeposlat, ale nemohl jsem to ani za boha dohledat. Tak dík :)
o 05.06.2010, 19:22 | Djturtle
Kua, by me zajimalo, jak dlouho trvalo nekomu napsat takovej program...
o 05.06.2010, 21:38 | Zephyr
Djturtle> vzhledem k tomu že ten program používají jen na akcích jako je Strojírenský veletrh a pod. tak si to pořádně promakají, aby všichni viděli jak mají "skvělou" mašinu :-D
Ale makačka to musela být pěkná, i když do hliníku to jede samo, ale i tak je tam dost operací. Spíš by mě zajímalo v jakém softu to dělali.
Jinak trvanlivost nástrojů, a přesnost obrábění samo nemá cenu řešit, páč tohle nikdo nikdy do auta dávat nebude a sériově se to vyrábět taky nebude.
Jinak to video znám už dlouho a je fakt že se na to pěkně kouká.....
o 05.06.2010, 21:45 | Knightey-
Zephyr: co je na tom za reklamni tah prosim te?
Normalne opracovani polotovaru do finalni podoby :)
o 05.06.2010, 21:53 | Zephyr | Upraveno: 2010-06-05 22:00:17
a ty by sis to nechal dát do auta???
z toho materiálu ktrý obrábí???

Představ si že prodáváš nějaký produkt, v tomto případě 5-ti osé CNC centrum. Budeš chtít ukázat co všechno to umí.....
Ono to umí ten blok udělat, dokonce by to šlo i z toho materiálu, který je na to potřeba. ALe takováto výroba by byla značně ztrátová.
Tohle bych ti mohl udělat i u nás na Deckel Maho DMU 50 eVo Lineáru. Ale náklady na výrobu takového produktu jsou velmi vysoké a zdaleka se nemůžou rovnat nákladům ve slévárně.
Pro mě je daleko příjemnější tato prezentace:
[ Link ]
Ale jak jsem psal víše JE TO PĚKNÁ PODÍVANÁ......
a nebo teda když už jsme u těch 5axis tak tohle:
[ Link ]
o 06.06.2010, 00:19 | Nismo.Power
knightey : voe :)) dělat takhle veškerý motory tak automobilky fakt zkrachujou :)sice je fakt že to je mega přesný tyhle cnc ale normál blok apod. se fakt vylejvá do formy která při skládání rozhodně nevypadá že je uplně přesná :))

ale fajnový stroje samo :)
o 07.06.2010, 09:00 | Veva
noooo, kouká se na to opravdu moc hezky :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3284 sekund.